SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920

Nytt samarbete med Malmö Fria Läroverk
2024-03-28 12:49

Samarbete inleds mellan BK Olympic och Malmö Fria Läroverk🤝

BK Olympic, en framstående fotbollsklubb med en gedigen historia och stark närvaro inom det lokala idrottssamhället, och Malmö Fria Läroverk, en innovativ utbildningsinstitution känd för att främja kreativitet och excellens, har beslutat att gå hand i hand för att skapa en unik plattform för unga talanger.

Malmö Fria Läroverk kommer att spela en central roll i utvecklingen av spelarnas akademiska potential. Genom anpassade program och resurser kommer Malmö Fria Läroverk att stödja spelarna i deras idrott samtidigt som de följer sina gymnasiala studier.

Det gemensamma målet med detta partnerskap är att ge unga människor möjlighet att följa sina passioner samtidigt som att de får en stark akademisk utbildning. Genom att kombinera fotboll och studier hoppas BK Olympic och Malmö Fria Läroverk skapa en modell som inspirerar andra idrottsklubbar och skolor att följa detta exempel och bidra till en mer balanserad och holistisk utveckling för unga talanger.

🗣️Ola Moberg, ordförande i BK Olympic om samarbetet:
”För oss handlar detta samarbete inte bara om fotboll, utan också om att skapa en holistisk utbildningsupplevelse för våra spelare. Vi tror att en balans mellan idrott och utbildning är nyckeln till att forma inte bara framstående idrottare utan också ansvarsfulla och kompetenta individer”

🗣️Henrik Jönsson, NIU-ansvarig fotboll och förstelärare på Malmö Fria Läroverk om samarbetet:
”Vi är övertygade om att våra elever kommer att dra nytta av den holistiska utbildning som detta partnerskap möjliggör. Det handlar om att skapa en miljö där de kan blomstra både på och utanför planen. Malmö Fria Läroverk är gymnasieskolan för studier och träning, det bygger hela vår filosofi och vad vi tror på. Träning skapar förutsättningar för att lyckas i skolan”

🤝

Seriepremiär på lördag 30/3
2024-03-27 18:50

Seriepremiären är snart här!

Nu på lördag (30/3) är det dags för seriepremiär och för vår del är det Jönköpings Södra IF som står för motståndet, detta på bortaplan.

🆚 Jönköpings Södra IF
🏟️ Stadsparksvallen
⏰ 16:00
📺 Ettanplay

Samarbete med Lindängeskolan
2024-03-27 16:00

Spännande nytt samarbete!

Vi är mycket glada över att kunna meddela vårt nya dynamiska samarbete med Lindängeskolan!🏫

Varje elev kommer att få varsitt säsongskort vilket kommer ge möjligheten att titta och stötta våra grabbar under hela året!⚽️

Men inte nog med detta, spelare från vårt A-lag kommer besöka skolan för att inspirera till lagarbete, ledarskap och mycket mer📚💪

Låt oss stärka vårt samhälle tillsammans🙌

2024-03-25 22:21
Vi är glada över att presentera Mårtenssons Trafikskola som ny sponsor
Hos Mårtenssons Trafikskola kan du nu boka olika paket och kurser som bland annat innehåller teoriundervisning, övningsprover, privat körlektion och andra lektioner.
 
Varmt välkomna som sponsorer
 
SAMARBETSPARTNERS