Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920
U16

Träning sportlov
2019-02-13 07:58
Hej,

Observera att vi har ändrat träningstiderna v. 8 (sportlovseckan) och samtliga träningar sker utomhus.

Måndag, tisdag, fredag kl. 15:00-16:30.
Samling kl. 14:30.

Tränarna
Träningsmatch U16 BK Olympic - Hyllie IK
2019-02-10 21:32
Idag spelade vi vår andra träningsmatch i grått och småkyligt väder.
 
1:a halvlek
Vi började första halvlek trevande i några minuter och kom inte upp i det spelet som vi önskade. Efter ca. 5 minuter började vi hitta tillbaka till vårt spel,  kom upp i högt tempo, press och rullade runt bollen. Detta resulterade i att vi även hittade bra kombinationer i vårt spel vilket resulterade i att vårt första mål kom i den 6:e minuten av Ali R assisterad av Mohammed från vänsterkanten. Minut 10 skickar Amar "Rocky" en krossboll till Leuart "Arti" som trycker in bollen i nätet.  I 25:e minuten pressar Ali R högt på Hyllies försvar vilket leder till att de tappar bollen och Ali R gör mål. I 32:aI  minuten gör Ali R ytterligare mål. I 34:e minuten blir Ahmed "Atto" fälld på högerkanten, högt på Hyllies planhalva vilket resulterar i frispark som Leuart "Arti" skruvar in i mål. I 41:a minuten bryter Imaz igenom på vänster kanten, passar till Haidar (04) som gör mål. 

2:a halvlek
Andra halvlek började vi spela bra och med högt tempo och med hög press. Imaz får bollen och driver framåt och blir fälld utanför målgårdens halvcirkel. Detta resulterar i en frispark som Ahmed "Atto" skjuter i mål. 51 minuten får Ahmed (04) en boll på högerkanten i höjd med mittplan som han skarvar vidare till Murtada som kommer helt fri från halva plan och skjuter in bollen i mål. Vi fortsätter att spela bra, snabbt spel, tuffa men justa närkamper och  kombinationsspel. Tyvärr börjar konditionen sakta men säkert ta slut hos flertal spelare. Detta medför att vi inte kan hålla samma skärpa, intensitet och fatta snabba beslut. 78 minuten driver Wissam bollen och passar Mohammed som snyggt lobbar över målvakten.

Överlag ett mycket bra genomförd match av samtliga spelare! Stundtals har vi ett mycket bra spel, det är det spelet vi skall eftersträva att hålla igenom hela matchen. Positivt som vi också ska ta med är att det är andra matchen vi håller nollan. Vi fortsätter i samma anda och kämpar på killar! Bra kämpat och presterat av våra gästande 04:or. 

Beröm till Hyllie IK:s målvakt som kämpade på starkt och gjorde flertalet fina räddningar!

Det är inte jaget det är laget som presterar och vinner! 

Tränarna,
Sadiki & Skender

Välmeriterad Tränare klar för U16
2019-01-09 21:51
BK Olympic har glädjen att presentera en ny huvudtränare i den välmeriterade Gajur Sadiki som efter sin framgångsrika spelar karriär i den makedonska stor klubben Vardar Skopje, i flertal klubbar i Europa samt i det makedonska landslaget.

Efter flera års spel i svenska fotbollsklubbar satsar Sadiki sedan flera år tillbaka helhjärtat på en tränarkarriär. Sadiki har UEFA Pro License.

Sadiki har varit tränare i fotbollsklubbar som FC Rosengård, Prespa Birlik, Svedala IF, Rosengård FF och Makedonska landslaget U17. Idag står han som kandidat för makedonska landslagets U21 lag.

Som assisterande tränare välkomnar vi Skender Lapovski som jobbat framgångsrikt i flera år tillsammans med Sadiki.

Det känns positivt att vi kommit överens med BK Olympic. Detta med tanke på att BK Olympic är en väl etablerad och bra klubb som har stora visioner inför framtiden.

Vision: Vårt mål är att genom vår upplägg på träningarna se till att ungdomarna får mycket goda förutsättningar för att de ska kunna utvecklas till duktiga fotbollsspelare inför framtiden och kunna spela fotboll på en högre nivå.”
Skånecupen
2018-12-28 17:25
Hej.

Följande spelare är kallade imorgon till Skånecupen.
Olympic 2.
Ali  Mv
Hassan
Arti
Hamid 04
Jevan 04
Atto
Belmin
Mohammed
Sebbe
Rocky
Ali Bdeir

Första matchen spelas 10:20 mot Tollarps IF.
Samling 09:30 inne i kombihallen.

Med vänlig hälsning

Niyazi

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 10/2 11:00
9 - 0  
Sön 3/2 13:00
2 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
SAMARBETSPARTNERS