Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920
U16

Extra träning
2019-05-01 18:34
Tufft träningspass
Idag körde vi extra träningspass med backarna som fick slita hårt i en timme!
Bra jobbat idag killar!

Nästa onsdag (8/5) kl. 18:30 blir det en extra träningspass för mittfältare och anfallare!

Tränarna, 
Sadiki & Skender
Seriematch och DM mot Kristianstad FC
2019-05-01 18:27
Seriematch och DM mot Kristianstad FC som var ett bra motstånd att möta. 
Tyvärr kom vi inte upp i en bra nivå alls på bägge matcherna.

Nya tag på kommande matcher!

Tränarna,
Sadiki & Skender
Premiärmatch mot IFK Hässlehom
2019-04-15 21:41
Premiärmatch BK Olympic - IFK Hässleholm
Då var det dags för vår premiärmatch mot IFK Hässleholm på hemma plan.
Lite tråkiga omständigheter gjorde att matchen fick skjutas fram 30 minuter och istället för att spela på gräs genomfördes matchen på konstgräsplanen.

Sammanfattning av matchen
Vi började med ett bra och högt tempo mot ett bra Hässleholm. Bägge lagen ville spela i ett högt tempo och med snabbt passningspel. På detta var det många bra och tuffa närkamper. Den tionde minuten fick vi en indirekt frispark i höjd med målområdet som vi förvaltade bra genom att Ahmed "Atto" Osman la en snygg och hård höger bredsida på den högra sidan av målet som var omöjlig för Hässleholm målvakt att rädda, 1-0 i 10:e minuten. Efter målet fortsätter vi att spela offensiv fotboll och skiftar kanter med krossbollar, skapar chans efter chans men har inte riktigt full fokus på att trycka in bollen i målet. Sista 10 minuterna sjunker tempot och vi tappar en del fokus men går ut i vila med 1-0 i ryggen.

Andra halvlek börjar vi lite travande och har inte samma fokus som i första halvlek. Vi höll inte bollen och hade fick inte riktigt igång passningsspelet. I den 82 minuten fick Hässleholm en hörna. Efter en del kalabalik i målområdet når bollen en Hässleholmsspelare som sätter bollen i mål, 1-1 i 83 minuten. Efter målet höjer vi avsevärt tempot , avancerar mycket på motståndarnas planhalva och skapar många chanser igen men som inte genererar något mål. i 87 minuten forcerar vi i motståndarnas målområde och får en straff med oss sedan bollen tagit på en motståndares arm. Leurat "Arti" Peci kliver fram och dundrar in bollen i målet med sin känsliga vänsterfot, 2-1i 88:e minuten.

En pluspoäng till Amin El Harrab  som agerade starkt i backlinjen med många bra brytningar samt Ali Naadem med ett par riktigt bra räddningar.

Nu har vi avverkat vår premiärmatch mot ett bra lag och nu lägger vi nerverna åt sidan och siktar in oss på nästa match mot Kristianstad FC.

Tränarna,
Sadiki & Skender

DM IFK Klagshamn - BK Olympic
2019-04-03 14:04
DM
DM matchen skulle egentligen spelas hemma men spelades på bortaplan för att inte Klagshamn skulle sakna flera spelare på matchen som skulle spelas på hemmaplan på Lindängens IP den 31 mars.

Sammanfattning av matchen
Tyvärr presterade inte vi den fotbollen som vi skall göra. Detta också på grund av överskattning av Klagshamn då vi mötte dem i träningsmatch veckan innan och vann med 12-2. Detta visar att vilket motstånd man än möter måste vi ligga på toppnivå och ha aldrig underskatta våra motståndare. detta är en läxa vi får ta med oss framöver.

Ljuspunkten i matchen var att när vi spelar den fotboll som vi skall så visade det på plan att vi vände matchen på 5 minuter från 1-0 till 1-3 genom "hattrick" av Ali R samt  utökade vi med ytterligare ett mål av Belmin genom en fin assist av Atto.

Killar nu hägrar serien om ca. 2 veckor. Det gäller att visa att vi ALDRIG mer underskattar ett lag och istället jobbar som ett lag och spelar som vi gör på träningarna!

Tränarna,
Sadiki & Skender
Spelade matcher
Fre 14/6 19:00
4 - 0  
Lör 8/6 13:00
0 - 0  
Sön 26/5 14:00
4 - 2  
Sön 19/5 13:00
4 - 3  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 20/04 00:28 
 
SAMARBETSPARTNERS