SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920
U18

Match mot Bjärreds IF
2019-09-18 11:34
Bortamatch mot Bjärreds IF
Redan under uppvärmningen saknas intensitet och fokus. Kanske var anledningen att matchen spelades tidigt på förmiddagen och laget var trötta.

1:a halvlek
Vi startar matchen dåligt. Inget tempo i spelet, passningsspelet var inte bra då vi försökte spela oss fram via passningsspel men vi gjorde det svårt för oss själva. Vi skapar därför inte många målchanser heller. Flera spelare tappade sina positioner. Likaså var det inget bra snack i laget.

Vi får ett snöpligt mål i 25 minuten. I 29 minuten gör Ahmed "Atto"  ett fint frisparksmål och utökar sedan sitt målprotokoll med ytterligare ett nickmål i den 33 minuten. I 44:e minuten gör Stefan (P04) mål och första halvleken är slut. 

2:a halvlek
Vi börjar andra halvlek lite bättre än första halvlek. Vi håller fortfarande inte våra positioner. Vi hittar inte riktigt våra uppspel. Däremot rullar vi bra boll inom laget och bra passningar som gör att vi får till bra inlägg och skapar farliga chanser. 

I den 53:e minuten gör Wisam mål. Rigon är inte sämre än att göra mål i den 65:e minuten och Mohammed stänger matchen med sitt mål i den 80:e minuten.

Matchen slutar 2-6.

Att ta med oss till kommande matcher. Vi måste bygga vårt spel och hålla i spelet och genom detta skapa mer farliga chanser. Likaså spela mer kompakt och fokuserat samt hålla uppe positivt snack inom laget.

De som var extra positiva genom hela matchen och skall tas fram är Ahmed "Atto" och Sebbe!

Kommande match mot Eslöv höjer vi oss markant killar och visar att vi låter ingen ta lätta poäng hemma på Lingängens IP!

/Tränarna
Referat från matcherna mot Eskilsminne och S Sandby
2019-09-06 23:04
Eskilsminne
En match där vi spelar bra fotboll men tappar fokus och spel för enkelt. Detta leder till att vi förlorar matchen med 1-3 och helt rättvist. Mer vilja, mer rörelse och fokus hela matcher krävs för att vinna!

S Sandby
Till matchen saknar vi skadade spelare och Wisam som står som avstängd från match men ingen av oss förstod varför. Med tre spelare kort fick vi stöttning av 3 st 04:or. 

Matchen började intensivt där vi rullade bra boll och hittade varandra med bra pass. Passningsspelet var bra och flera snabba kombinationer där vi kom igenom motståndarnas mittfält och försvar. Hög press med bra fysisk spel gjorde att vi kunde vinna tillbaka bollen snabbt när vi tappade den eller motståndarna försökte bygga upp sitt spel. 

I 4:e minuten driver Rigon igenom motståndarens försvarare, rundar målvakten och sätter bollen i nätkassen.

I 34:e och 54:e minuten får Mohammad bollen på vänsterkanten, driver in mot mitten och klipper till med två bra skott där bollen letar sig runt målvakten. Mohammad finns nu med i målprotokollet med 2 mål i matchen. 

Mittfältarna, backarna och Zayed gör ett gediget jobb där de slits och man inte släpper igenom några motståndare tills 75 minuten då motståndarna för ett snyggt mål. Målet får oss att vakna till igen och i sista minuten gör Noah 4:e målet för kvällen.

Hade vi haft mer fokus på avslut och tagit snabbare beslut inne i boxen kunde vi gjort några mål till.

Tack till 04:orna - Eljes, Hamidreza och Murthada som visade en mycket stabil insats och för att de kunde ställa upp med kort varsel!

Eloge till hela laget som kämpade tappert och visade en stark karaktär med mycket bra spel och stabil insats trots svårspelad plan då det regnade otroligt mycket stundtals och spelplanen var svår att spela på.

/Tränarna

Sammanfattning av 2 spelade matcher
2019-08-31 22:33
Truppen samlad
Vi har nu genomfört två matcher som slutat oavgjort.

Vi börjar med matchen mot Kristianstad hemma. 
Vi startade matchen med ett högt tempo och bra press. Pressen leder till att vi gör ett snabbt mål genom Ahmed "Atto" Osman. Vi fortsätter och håller positionerna och håller bollen inom laget. Motståndarna kvitterar en kvart senare. Vi fortsätter att ha bra kontroll på matchen vilket leder till ett 2:a mål av Ahmed "Atto" Osman innan första halvleken är slut.

I andra halvlek tappar hela laget fokus och koncentrationen samt började hela laget att backa och då kom snöpligt ett självmål i slutminuterna. Sånt som kan hända alla killar inget att gräma sig över. Enligt Sadiki var vi värd 3 poäng då vi spelade bra överlag.

Matchen borta mot Simrishamn. 
Tyvärr gör vi nog vår sämsta halvlek hittills. Med stor sannolikhet handlar det hela om total underskattning av laget. Men det blev en läxa för oss. Vi börjar första halvlek mycket tamt. Dåliga pass, dålig press, andra på bollen och vi vann knappt några närkamper. En mycket medioker insats av alla i laget. Detta resulterade i att vi låg under med 3-0 i första halvlek. 

2:a halvlek kom vi in i matchen med en helt annat inställning, en vinnarmentalitet. Snabbt kunde man skönja att Olympic gick in för att vinna matchen. Bra hög press, hårda närkamper samt skapade vi många bra chanser. Vi producerar 2 mål genom Noah Camacho och ett mål av Amar "Rocky" Sijaric. Hade vi haft 5-10 minuter till
kvar av matche hade vi med stor sannolikhet vunnit den också.

Vi tar med oss denna matchens andra halvlek till matchen imorgon mot Eskilsminne!

/Tränarna
Avklarad premiär match på hösten!
2019-08-15 14:44
Då har vi avverkat vår första match i höst serien i helgen! Borta match mot ett starkt lag som Hässleholm stod på agendan!

Resumé av matchen
Bra och snabb spel mellan hela laget som gjorde att vi kunde ställa om och kontra med fart där det resulterade i flera mål. Bra och stabil backlinje som inte lät motståndarna att bryta igenom försvarslinjen. Mittfältet fungerade bra och kunde ställa om snabbt från försvar till anfall och likaså anfallet som var effektivt och producerade 5 mål framåt!

Vi hade hela spelet i egna händer från start till slut där vi dirigerade hur spelet skulle se ut. Bra och högt tempo och bra närkamps spel. Det vi måste ta med från matchen att ha fokus i 90 minuter till kommande matcher!

Ett stort plus till alla spelarna som genomförde matchen och ett extra plus till våra inlånade spelare från P04!

Målskyttar: Leuart "Arti" Peci 1, Mallwand Agha 1, Stefan Walid 1, Haider Al-Abboodi 2.

/Tränarna
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 03/12 13:32 
 
SAMARBETSPARTNERS