Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920
U14

Välkommen till BK Olympic P04

Vår målsättning är att utveckla och stimulera alla våra spelare. Detta gör vi bäst genom att känna till våra spelare och låta alla utveckla sig i sin egen takt och i sin egen nivå.

Vi välkomnar alla spelare som vill provträna hos oss och ger varje spelare 2-4 träningar att visa oss ledare vad de går för. Därefter får varje spelare som har provtränat ett samtal med någon av oss ledare och får då veta ifall de har plats i laget eller ej. Till de spelare som evt inte får plats i vårt lag erbjuder vi stöd och hjälp med att hitta en förening där de kommer få speltid och träna med andra spelare som har kommit lika långt i sin fotbollsutveckling. 

Uppehåll + gemensam aktivitet
2018-10-15 16:37

Som ni vet så är det uppehåll nu efter en härlig höst säsong. Måndagen den 29 oktober kör vi igång med träningen igen. Samma tid som vanligt men nu tränar vi på konstgräset istället.

Nu på lördag den 20 oktober träffas hela laget klockan 15.00 i klubbstugan för att äta något tillsammans och sen blir det Fifa turnering med ett pris för vinnaren. Ni väljer själva om ni vill ta med mat hemifrån eller beställa något ute. Det kommer finnas dricka och snacks i klubben till hela laget. Har ni några frågor så hör av er till oss. 

Mvh
Salah & Ayub
Obs ingen träningen idag!
2018-10-10 11:05
Hej, träningen idag är inställd! Vi tränar imorgon istället men skicka in förslag in via sms till mig på en gemensam aktivitet. Så bestämmer vi datum för aktiviteten imorgon på träningen. 

Mvh
Salah 
SKÅNE A
2018-10-07 17:29


Vilken fantastisk match vi gör idag!!!!


Idag visar vi vad HJÄRTA är, vi visar var skåpet ska stå och att vi alltid jobbar för varandra i med och motgång. 

Allt talade mot oss ju längre matchen led men vi fortsatte kämpa och tog för oss på plan. 16 fantastiska spelare som alla visade att vi är som starkast när vi är enade och jobbar för varandra. Oavsett om du satt på bänken eller spelade från start visade ni lagmoral och kom in på plan och gjorde precis de arbetet som förväntades av er. Ni slet och kriga och det gav resultat till slut.

Ni ska vara stolta över er själva och även över varandra. Vi har en fantastisk grupp som bara kan bli bättre och som bara kommer utvecklas framåt ju längre tiden går. 

Njut av stunden och känn er som kungar!!!


Vi, Ayub & Salah är oerhört lyckliga och glada över er insats och att ha äran att träna samtliga spelare i laget!


Sist men inte minst vill vi tacka alla föräldrar och familjemedlemmar som ställde upp med att köra och stötta laget mot FRAMGÅNG!
SKÅNE A


PS: LUGN TRÄNING IMORGON FÖR SAMTLIGA SPELARE


/ Ayub & Salah

Spelade matcher
Lör 13/10 12:00
1 - 3  
Sön 7/10 11:30
0 - 2  
Lör 6/10 15:30
3 - 2  
Sön 30/9 14:00
3 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 05/10 12:56 
 
SAMARBETSPARTNERS