BK Olympic
Malmö
U13
Välkommen till BK Olympic P04
Hösten 2017 kommer vi att ha 2 lag i seriespel, ett som kommer att spela i A serien och ett lag som kommer att spela i C serien. Genom att vi har två lag i seriespel kommer alla våra spelare som uppför sig väl och tränar kontinuerligt få spela matcher varje helg! 

Vår målsättning är att utveckla och stimulera alla våra spelare. Detta gör vi bäst genom att känna till våra spelare och låta alla utveckla sig i sin egen takt och i sin egen nivå.

Vi välkomnar alla spelare som vill provträna hos oss och ger varje spelare 2-4 träningar att visa oss ledare vad de går för. Därefter får varje spelare som har provtränat ett samtal med någon av oss ledare och får då veta ifall de har plats i laget eller ej. Till de spelare som evt inte får plats i vårt lag erbjuder vi stöd och hjälp med att hitta en förening där de kommer få speltid och träna med andra spelare som har kommit lika långt i sin fotbollsutveckling. 

Vill du provträna så är du välkommen till att ringa Ernad på 0760254300!

Angående Trophy Cup i Jönköping...
2017-08-16 14:04
Vi har tidigare haft ett föräldramöte där vi bl.a pratade om Trophy cup i Jönköping. 
Alla ni som har fått kallelse till Cupen har tackat ja till cupen tidigare.
Är det så att någon av er har ändrat sig och inte vill/ kan följa med så behöver vi veta deta NU, annars kommer vi bli betalningsskyldiga för era platser också!

Senast den 20:e Augusti ska 1000kr per spelare vara inbetalda till mig Ernad om spelaren ska med till cupen.

Om där finns föräldrar som vill följa med och bo på samma hotell som oss, måste vi veta det så snart som möjligt så att vi kan boka platserna till er.

Vår tanke är att vi kör up med de föräldrar som ska med för att hålla kostnaderna nere. Bensinpengar kommer att betalas till de föräldrar som kör. Vi behöva veta vilka föräldrar som kan köra och hur många de kan ta i sin bil så snart som möjligt så at vi kan planera resan i tid.

Detta är en fantastisk möjlighet för oss att mäta oss med de allra bästa lagen i Sverige och en sjukt rolig grej att göra ihop med laget!

Hör av er med frågor, synpunkter eller funderingar till mig på 0760254300, och gör det så snart som möjligt så att vi kan flytta de matcher vi behöver flytta och planer hösten på bästa sätt så att spelarna får det mesta möjliga ut från deras fotbollsliv under denna höst i BK Olympic!

"united we stay, divided we fall";)

Hälsningar,

Ledarna P04 
Nu börjar vi träna 18:30 igen!
2017-08-14 18:58
Imorgon och framåt tränar vi kl. 18:30-20:00. Detta gäller tisdagar och torsdagar under hela hösten. Vi kommer att lägga in en tredje träning på måndagar. Det kommer mer info om det vecka för vecka...

Träningen imorgon börjar alltså 18:30!

Ses då!
P04 vann i premiären!
2017-08-13 22:32
P04 vann höstpremiären då man hemma vann över LB07 med 2-1 efter 2-1 i paus.
Olympic startade matchen bäst med ett högt tempo och skapade några fina målchanser. Men det var LB som efter 10 minuter tog ledningen med 1-0 efter en brytning på mittplan skapade man en snabb kontring som resulterade.
Olympic tog efter målet tag i matchen igen och kvitterade till 1-1 efter mål av Ahmed Saad Handal och då det återstod 5 minuter av första halvlek så gjorde Mak Ademovic 2-1. 
I andra halvlek så var matchbilden densamma. Olympic dominerade och LB kontrade. Närmast mål var Olympic då man rättvist blev avblåsta för offside.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 13/08 21:27 
 
SAMARBETSPARTNERS