Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920
U16

Välkommen till BK Olympic P04

Vår målsättning är att utveckla och stimulera alla våra spelare. Detta gör vi bäst genom att känna till våra spelare och låta alla utveckla sig i sin egen takt och i sin egen nivå.

Vi välkomnar alla spelare som vill provträna hos oss och ger varje spelare 2-4 träningar att visa oss ledare vad de går för. Därefter får varje spelare som har provtränat ett samtal med någon av oss ledare och får då veta ifall de har plats i laget eller ej. Till de spelare som evt inte får plats i vårt lag erbjuder vi stöd och hjälp med att hitta en förening där de kommer få speltid och träna med andra spelare som har kommit lika långt i sin fotbollsutveckling. 

Viktigt Påminelse
2020-01-20 09:08
Idag är det sista dagen för anmälningsavgiften till future cup. Ni som Inte har swishat pengarna än gör det meddetsamma till 0762678919.

Mvh
Salah 
Inför träningen imorgon!
2020-01-10 10:58
Följande spelare ska träna imorgon.
1 Ajnur
2 Philip
3 Hamid
4 Daniel
5 Teo
6 Zenied
7 Ali S
8 Ayman
9 Marko 
10 Ali F
11 Malli
12 Alex
13 Wellbeck 
14 Benji 
15 Azaan 
16 Stefan 
17 Salman 
18 Sebastian 
19 Denis 
20 Ahmed
21 Benjamin 
22 Murti 
23 Haidar 
24 Josef  

Vi samlas utanför Malmö IP SENAST 12.20! 

Vid frågor hör av er snarast. 
Mvh
Salah & Abbe 
Viktig information angående nya året.
2020-01-07 13:07
Då har vi avslutat de gångna året med en final i skånecupen och nu har vi påbörjat ett nytt år. Efter ett helt magiskt år med stora framgångar, så vill vi fortsätta bygga på detta inför detta här året. 

Det första vi kommer göra är att boka in inviduella samtal med varje spelare. Vi kommer boka en tid för varje spelare och på de inviduella samtalet kommer vi gå igenom hur planerna ser ur för varje spelare inför säsongen. Förbered gärna frågor som ni kan ställa om det är något ni undrar över.

Träning start.
Vi kommer sätta igång med den första fotbollsträningen onsdag den 15e januari kl 17.00. Vi kommer därefter träna varje vecka, måndag och onsdag kl 17.00 med samling 16.40 och träningen avslutas 18.30. 

Fysträning 
Nu på lördag kommer vi börja med våra fysträningar där vi kommer samarbeta med FCR U19 lag i ca 4 veckor. Vi har delat in oss i 2 gruppen där ena gruppen kommer köra fys i deras gymanläggning medan den andra halvan kommer vara på plan och köra "vanlig" fotbollsträning. Detta kommer ske på Malmö IP och tiderna samt adressen är inlagt i kalendern. Grupperna kommer vi presentera innan första träningen på hemsidan. 

Thaiboxning. 
Precis som förra året kommer vi köra thaiboxning som en del av vår fysträning där vi kommer köra 5 gånger varje tisdag kväll kl 20.00. Detta är en väldigt viktig träning och vi vill att ALLA spelare medverkar. Detta kommer kosta 200 kr per person och det vill vi att alla swishar till nummer 0762678919 senast innan första träningen. Tiderna och adressen kommer läggas ut inom kort på kalendern. 

Individuella träningar . 
Parrarellt med detta kommer vi också ha frivilliga träningar för de som känner att de vill utveckla och förbättra sin fysik ännu mer inför säsongen. Mer om detta kommer jag lägga ut på hemsidan lite längre fram. 

Föräldrar och spelarmöte. 
Söndag den 19e januari kommer vi ha ett viktigt möte, där vi kommer gå igenom hur säsongen kommer se ut för laget. Då har alla beslut sats i bruk inför det nya året och därför är det viktigt att alla tar del av dem. 

Mycket information på en gång men är det några frågor eller funderingar så hör av er. 

Mvh 
Salah & Abbe 
 
SAMARBETSPARTNERS