Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920
U13

KOST/NÄRING/SÖMN

Kost/Näring/Sömn


För att kunna prestera optimalt med goda resultat på såväl träningar som under matcher, ställer detta i sin tur krav på en sund kosthållning och tillräckligt med näringsintag, samt tillräckligt med sömn och sund livsstil i övrigt. 

OBS! Det går inte att förvänta sig goda prestationer ute på fotbollsplanen av sitt barn, om dessa områden inte sköts ordentligt.


Det åligger således ER föräldrar, att se till att ansvara för, att ert barn sköter dessa bitar, för att på så vis kunna prestera ute på planen och må bra i övrigt såväl fysiskt som psykiskt. 

OBS! Vi ställer inga krav, utan kan enbart utge rekommendationer till ER föräldrar, baserat på vedertagen vetenskaplig praxis på området ifråga.6 måltider om dagen (Rekommendation)

frukost 

mellanmål

lunch

mellanmål
middag

kvällsmål


Mat innan träning/match
Man bör äta en större måltid, senast 2-3 timmar innan, så kroppen hinner smälta. 

20 minuter innan träning rekommenderas att man tar en banan eller en macka för att få i sig snabba kolhydrater vilket ger extra ork för spelaren till träning/match. Efter match bör spelaren dricka ett glas mjölk och äta en macka eller frukt för att tillgodose den första 


Ingen träning idag 28/6
2018-06-28 12:11
Ingen träning idag torsdag 28/6 då vi har haft många hårda matcher på kort tid. Sista träning för våren flyttas till fredag den 29/6  18:15-20:00 Med vänlig hälsning, Richard 
Gilla oss på Facebook
2018-05-11 13:09

Hej alla kära supportrar!

Nu kan ni följa BK Olympic och dess framgång även på facebook! Ni hittar oss under namnet BK Olympic Malmö och glöm inte att gilla och följa sida.

Hälsningar, BK Olympic

Träning imorgon torsdag10/5 på dagen
2018-05-09 12:23
Imorgon Torsdag 10/5 så har vi träning på dagen då anläggningen har stängt på kvällen  vi tränar mellan 13:00-15:00 ska försöka träna och spela 9 manna om vi har tillräckligt med folk  för vidare information till alla på snapen så alla vet //Richard 
 
SAMARBETSPARTNERS