Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920
Pojkar 2006

Lockerroom talk idag!
2018-10-15 14:08
hej alla, vill bara påminna er om att det blir lockerroom talk idag efter träningen samt så bifogar jag en text som skickades till mig som jag skulle vidarebefordra till er spelare och föräldrar! Ses idag!

Hej,

Som flera av er kanske känner till jobbar vi just nu med organisationen Locker Room Talk som utbildar unga killar om jämställdhet och schyssta attityder för att skapa en trygg värld där alla känner sig välkomna. Mer information om de finns i bifogade filen Om Locker Room Talk alternativt på deras hemsida: lockerroomtalk.se 

Locker Room Talk använder sig av en tjänst som heter Happy Index för att mäta hur snacket i omklädningsrummet är. Det är även möjligt att lämna en kommentar. Självklart så är alla svaren anonyma, varken föreningen eller Locker Room Talk kan se vem som har svarat vad.

Happy Index kommer med hjälp av matematiska modeller förutspå lagets/föreningens framtida välmående, detta kommer Locker Room Talk kunna använda för att stödja föreningens fortsatta arbete med att skapa Fair Play i omklädningsrummet.

Det är givetvis frivilligt att delta i dessa undersökningar och ni kommer enklast igång genom att klicka på länken nedan, fylla i barnets namn och en e-mailadress (till t.ex föräldern) - ni får direkt möjlighet att delta i undersökningen när ni klickar på skapa konto.
 
Denna sida sparar ni sedan på er telefon som en App (instruktioner finns efter ni svarar på frågan).

Vi ser gärna att ni kommer igång och lämnar ett svar innan första träffen - men kom ihåg, det viktiga är inte vad barnen svarar utan att de svarar. Det är möjligt för barnen att tävla med varandra genom att se hur många veckor i rad de har deltagit i undersökningen.

Här kommer länken där ni på ett enkelt sätt skapar ett konto och deltar i undersökningen.
Anmälan till Skånecupen!
2018-10-01 12:49
Hej alla!

Nu är det dags att anmäla sig till Skånecupen. Cupen i vår åldersklass spelas den 3 januari i Baltiskahallen och tanken är att vi anmäler två lag.
För anmälan kostar det 150kr per spelare och avgiften betalas till lagkassan. Meddela gärna mig vid betalning via sms eller meddelande på Facebook. Pengar som blir över kommer ligga kvar i kassan.
Jag har redan anmält två lag till cupen och de vill senast ha betalningen om 20 dagar. Så jag hade varit tacksam om ni skickar in betalningen senaste den 14 oktober. Jag gjorde en anmälan till cupen för att inte förlora vår plats.

Vill även påminna er som inte betalt avgiften till att få spela Tomtecupen (100kr). För att det ska vara rättvist så är det endast de som betalt/betalar som får spela. Två lag är redan anmälda men de som betalar in avgiften låter jag det stå i kassan.

Ni som undrar så har ni givetvis rätt till insyn i mån av tid (Så länge ni säger till innan så jag kan ta med mig datorn till träningen). Vill att ni ska känna er bekväma att betala in till kassan för kommande tävlingar osv. Då tar jag gärna emot kommentarer och förbättringsförslag.

Lagkassans kontonummer vid inbetalning

Bank: Swedbank

Clearingsnummer samt kontonummer: 8214-9, 694 151 924-8 

Swish: 0763213172


MVH
Nickola Habr
Extra träning tillsammans med KFUM Fightzone på fredag!
2018-09-19 10:36
Hej allihopa!

På fredag (21/9) så kommer vi ha fysträning tillsammans med KFUM Fightzone i deras häftiga lokal på Kopparbergsgatan 2B. Stefan från Fightzone kommer hålla i fyspasset. Passet börjar kl.17.30 till kl.18.30. Men vi samlas på Kopparbergsgatan 2B kl.17.10. Säg gärna till innan om ni kommer så jag vet hur många vi blir på ett ungefär.

Alltså träning med KFUM Fightzone.
När: Nu på fredag 21 september
Samling: 17.10
Tid:17.30-18.30
Plats: Kopparbergsgatan 2B

Har ni frågor är det bara att kontakta mig!

Vi ses!

MVH
Nickola Habr

 
SAMARBETSPARTNERS