Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920
Pojkar 2007

Välkommen till BK Olympic P07:s hemsida

Vi är BK
Vi är bäst
Vi är dom som kämpar mest
OOOOOOOOOOO BKLedig plats i truppen!
2018-06-14 13:49
Vi har fått en ledig plats i truppen! Därför söker vi en spelare som är född 2007 och har varit aktiv fotbollspelare i någon klubb minst 3 år tillbaka. Vi kan tyvärr inte ta in någon nybörjare! Vi kan erbjuda 2 veckors provspel och där efter så utvärderar vi om han kan stanna kvar i truppen. Träningar som vi har är anpassade för spelare som har spelat minst 3 år,  därför tar vi inte in någon nybörjare! Finns inga undantag! Maila till mig om ni är intresserade på osman_sudic@hotmail.com

Tränare Osman Sudic
7:e raka segern i P12 serie!
2018-06-03 17:25
Idag var det tufft att spela i denna sommarvärme! Men vi gjorde det riktigt bra. Några misstag gör att vi släpper in Uppåkra i matchen. Vårt defensiva spel är något som är så bra att killar som är 1-2 år äldre har svårt att skapa något! När det gäller de offensiva så är vi så svår stoppade när vi ökar farten i uppbyggnaden. Vi skapar så många olika målchanser att det är omöjligt att vi inte gör mål! Första målet som vi gör idag var uttagen ur våran spelidé, hela uppbygnaden till målet var så klockren att Uppåkra supportrar tappade hakan och våra supportrar skrek ut av glädje hur bra den var! 

Osman Sudic
Nytt rekord!
2018-06-02 17:26
19 fullträffar blev det idag, nytt rekord för oss men inte omöjligt att slå den snart, så som hela truppen presterar just nu. Mer och mer ser det ut att vi är en trupp som kan gå hur långt som helst! Fortsätt med T-K-S och då kommer dagens rekord att slås i närtid! 

Osman Sudic 
 
SAMARBETSPARTNERS