SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920

Bli medlem i BK Olympic
BLI MEDLEM
Meriterat nyförvärv - en riktig profil blir grön igen!
2022-01-22 10:01

BK Olympic kan idag meddela att man har signat Filip Bohman för kommande säsong.

 

Filip är en riktigt bra forward som kom till oss 2019 från Skurups AIF. Hos oss gjorde han en imponerande prestation vilket tog han vidare till Lunds BK och ettan där han huserat de senaste två åren. Säsongen 2021 gjorde han 12 baljor och blev bästa målskytt i Lund.

 

Filip kommer att passa väldigt bra in i vårt lag med sin fart och spelförståelse.

 

Sportchef Charre:

Bohman i Olympictröjan igen, då det var precis här han slog igenom på allvar. En tung forward som är bra både i det felvända spelet såsom djupledsspelet

 

Huvudtränare Mesut:

Först och främst är jag otroligt glad och stolt att en spelare som Filip Bohman väljer att komma tillbaka till BK Olympic när han hade anbud högre upp i hiarkin. Det visar att vi har något intressant på gång. Med fotbollsspelaren Filip får vi en anfallare med ett utpräglat målsinne.

 

Filip:

Det är en källa av stolthet att ansluta till BK Olympic. Mitt mål är att hjälpa klubben uppnå sina mål och jag vet vi kommer att lyckats. Olympic är ett lag som visat fantastiska saker förra säsongen och som vi nu skall spinna vidare på.

Fjärde MFF:aren klar
2022-01-19 20:55

BK Olympic kan idag presentera August Karlin som en spelare 2022.

August Karlin lånas av MFF kommande säsong. August är en mittfältare som trivs bra centralt i banan och har de egenskaper som man önskar. August har haft en bra utveckling av sin talang dom senaste åren och vi är glada av att få in August i vår trupp.

 

Sportchef Charre:

En intelligent mittfältare som har en ljus framtid framför sig. August har imponerat stort i Youth League den gångna säsongen.

 

Huvudtränare Mesut:

I August får vi en bolltrygg och dynamisk mittfältare som kan diktera en match på sina villkor. Han har även förmågan att med sitt progressiva löpsteg driva bollen genom motståndarnas linje som kommer väl till hands i vårt arbetssätt.

Jesper Andersson förlänger
2022-01-18 18:18
Jesper borta mot Hässleholms IF

BK Olympic kan meddela att Jesper Andersson har förlängt sitt avtal över kommande säsong.

 

Jesper kom till oss inför säsongen 2019 har sedan dess utvecklats till en målvakt som har tillhört de bästa i div 2. Nu är det dags att fortsätta utvecklas och etablera sig på den nya högre nivån som vi kommer spela på i år.

 

Jesper är en seriös och dedikerad spelare som är kanon att ha både på och bredvid planen.

 

Sportchef Charre:

En mycket fin målvakt som fortsätter sin resa med oss. Jesper går nu in i sitt fjärde år i den gröna tröjan. Jesper bidrog mycket till avancemanget med flertalet hållna nollor i div 2.

 

Jesper:

Jag ser framemot detta året och spel i div 1. Vi har mentalitet som man märker på träningarna att gå in i varje match och sträva efter vinst oavsett motstånd.

BK Olympic förstärker truppen med nyförvärv
2022-01-14 21:54

BK Olympic värvar in Bahrudin Atajić på en fri transfer. Närmast kommer Bahrudin från Gzira United på Malta som varit ett topplag där. Bland annat kvalade man till UEFA Europa Conference League denna säsong.

 

Bahrudin har sin fotbollsutbildning i Malmö FF innan han som 16 åring värvades av skotska Celtic. Fram tills nu har han upplevt olika äventyr runt om den europeiska proffsfotbollen.

 

I Bahrudin får vi en forward med näsa för mål och som kan skapa farligheter för sina lagkamrater.

 

Sportchef Charre:

”En väldigt erfaren offensiv spelare som kan spelade både som nia och tia! Har haft en fin skola med bla MFF och Celtic. Jag tror att han kommer både ställa krav och lyfta våra yngre spelare, vilket passar helt perfekt in i vårt projekt.”

 

Bahrudin:

Det är underbart att vara här i BK Olympic och tillbaka efter 12 år. Jag vill hjälpa laget och klubben att nå sina mål och fortsätta att utveckla rätt mentalitet.

Jag är säker på att mina nya lagkamrater, tillsammans med vilka jag inte kan vänta med att börja arbeta, även kommer att hjälpa mig att fortsätta utvecklas.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
U19, 18/01 19:31 
2014 , 14/01 18:46 
 
SAMARBETSPARTNERS