Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920

Bli medlem i BK Olympic
BLI MEDLEM
Grattis Dhaini!
2020-02-18 09:00

Olympicsonen Mouhammed Dhaini är klar för TFF!


Olympic vill passa på att skicka ett stort grattis och lyckoönskningar till den Olympicfostrade spelaren som med sin ödmjukhet och dedikation nu tar nästa steg i karriären!

Dags för årsmöte 2020!
2020-02-13 00:53
Förra årets vinnare av Kurt Björkmans minnespris blev Pojkar 04!
Torsdagen den 12/3 kl. 19.00 håller BK Olympic sitt årsmöte.
Platsen är klubblokalen.
Alla medlemmar är välkomna!

Mvh Styrelsen 


A-lag Herrar
Foto & Ref från Femettan i Hässleholm
2020-02-09 01:48, A-lag Herrar

BK Olympic vann den första träningsmatchen för i år borta mot IFK Hässleholm med 5-1(3-1 i paus)


Foton från matchen finns i vårt bildgalleri.

http://www.bkolympic.se/galleri/?ID=145946  (tar en stund att öppna bildgalleriet, ha tålamod)Årets kosläpp kom tidigt och ägde rum i Hässleholm.I alla fall var det så det kändes när bollklubbens gröna eleganter som på given signal redan på avspark satte in högsta växeln. Visserligen dröjde 1-0 till 7:e minuten men 2:an samt 3:an föll väldigt snabbt efter.
Första målet var underbart att skåda då nyförvärvet William avslutar ett mönsteranfall på pass från lagkaptenen Kevin. Tvåan kom efter ett fint uppspel där Simon återigen hittade en fint löpande William som därmed fick en väldigt fin debut i sitt nya lag, men det skulle inte sluta där då William gav tillbaka till Simon som satte 3-0 snyggt därefter. 

Även om farten gick ner en del under resterande del av halvleken så har vi fler attacker som leder till chanser, bl.a. kändes det som om Terry gjorde ett mål även om så inte vara fallet, även Kevin var framme med sin vänsterfot men stolpen var i vägen. IFK lyckades reducera i den 35:e minuten via en snabb omställning som avslutades fint under debuterande Ajnur Dedic (endast 15 år gammal).

I andra halvlek blev det byte på alla spelare så när som på Oscar som kliver ner från mittfältet till mittbacken, Oscar symboliserar på ett bra sätt vad vi vill stå för varje dag som lag. Stenhårt och ärligt jobb med laget först i varje tanke. Så fortsätter det även i andra halvlek för Oscar och resten av laget. IFK ändrar en del vilket gör det svårare för att att komma fram direkt på bollvinst utan det kräver lite mer tålmodigt jobb och lirkande. Jag skrev lite svårare men inte omöjligt, 10 minuter in i halvleken så sprintar sig andra halvlekens kapten Rassa fri för att servera fjolårets skyttekung i J-laget Siwan ett bra läge som han förvaltar väldigt väl in i bortre stolpen. Sen var det det där med tålmodigt jobb och lirkande, dagens sista mål är precis ett sådant. Bolltrollaren Hamid spelar in bollen till Rassa som klackar den vidare till samma Hamid vars avslut sitter högt upp och otagbart. Detta mål kommer i den 85:e matchminuten

Sammantaget var det verkligen en flygande start på både matchen och säsongen i sig. Inte en enda spelare faller ur ramen negativt, snarare är det så att alla höjer sig en del. Trots endast träning på små ytor hittills så är det väldigt trevligt att se redan i första matchen linjer och aktioner i spelet som följs och ännu viktigare som ger resultat på plan.
Förutom detta så visar våra äldre spelare tidigt var skåpet skall stå i form av jobbet som läggs ner samt att de yngre verkligen tar för sig.
Allt detta gör det ännu lite lättare att jobba vidare med fokus, att jobba ännu hårdare i denna mörka årstid men ännu viktigare är det att påpeka att vi fortfarande har noll poäng i serien samt att vi verkligen behåller fokus framöver.

Tack för supporten uppe i Hässleholm, vi hoppas se er samt många andra nästa lördag då vi spelar hemma mot LB07. Väl mött då.

/MB

 


Ny tränare klar för P07!
2020-01-23 20:53
Robin Lausev är klar som ny tränare för P07.
Han är 21 år gammal och kommer senast från Husie IF där han under två år arbetat med deras P06 och U16.
Robins målsättning är att bygga upp ett nytt lag från grunden, ett lag som ska göra avtryck i framtiden.
Han prioriterar ett långsiktigt lagbygge där utbildningen på alla spelare är viktig. 

Vi önskar Robin lycka till med grabbarna och hälsar honom varmt välkommen till BK Olympic.

Gruppen sätter igång fredagen den 7/2 kl. 17.00 på Lindängens IP, konstgräs. BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
U15, 23/02 14:47 
A-lag Herrar, 22/02 18:29 
Pojkar 2012, 20/02 21:38 
 
SAMARBETSPARTNERS
HITTA TILL OSS