BK Olympic
Malmö
Hipp Hipp Hurra!
2018-03-21 01:00

När klubben först grundades kallade sig klubben för IF Olympia. 

Året efter gick fyra gatuföreningar, Stenbockens IF, Andre-, Kornett- och Disponentsgatans IF upp i Olympia. Man bestämde då sig för att göra en ansökan om provisoriskt medlemskap i Skånes Fotbollsförbund. Klubben bytte namn till BK Olympia, samt att klubbfärgen bestämdes till grön och vit.

Klubben var dock tvungna att göra ännu ett namnbyte 1924. Det fanns redan en klubb som hette Olympia i Stockholm. För att beviljas inträde i Svenska Fotbollförbundet och Riksidrottsförbundet bytte man klubben därför namn till BK Olympic.


Så idag firar vi BK Olympic rejält på Lindängens IP

Vi är så pass generösa att vi erbjuder årskortet till samtliga hemmamatcher för endast 500:-/st!!

Kontakta oss  på

kansliet@bkolympic.se

eller på

0762755447

Erbjudandet gäller veckan ut!

Grönt Kort
2018-03-12 18:57
I ett led att utveckla föreningen har vi idag haft besök av Sven Sjunnesson i utbildningen av Grönt Kort.

Grönt kort syftar till att skapa bättre utbildningsmiljö för våra barn!

Grönt kort är en gemensam satsning tillsammans med Skåneidrotten, Skånes Handbollförbund och Skånes Innebandyförbund.

Rätt idrottsmiljö och ledarskap för våra barn och ungdomar utvecklar, formar och motiverar dem, både som idrottare och människor. Med det gröna kortet kan vi tillsammans skapa en tränings- och tävlingsmiljö som är ännu bättre och roligare. För det är livsviktigt att barnen har skoj när de tävlar och tränar.


Årets Pristagare
2018-03-09 09:42

Isie Junior 

Isak Jönsson - Fyrtornet från Skurup som styrt försvarslinjen.

Rassa Rahmani - Slagit sig in i A-truppen, startelvan och blivit en nyckelspelare på kort tid och bidragit start till offensiven.

 

C.Björkman – Årets Spelare

Mittfältaren har vuxit under säsongen och är en klok spelare med bra spelförståelse. Har tagit sin klubb tillbaka till division 2 igen. Han har den här säsongen spelat som mittfältare. Har en väldig spets i sitt spel och är mycket vass kring straffområdet.

Mittfältsgeneral som styr sina medspelare, fördelar bollar samt tar det tuffa fysiska jobbet när det krävs. Även en målgörare när lägena ges.

Årets Spelare har enhälligt av juryn utsett Aron Nouicer.

 

Hans Whilborg – Årets ledare

 

Han har under åtskilliga år varit tränare för BK Olympic men även varit aktiv som stor supporter. Med stor glöd, kunnande och engagemang har han varit delaktig i BK Olympics ungdomsverksamhet.

Han är mannen som trots ett starkt klappande fotbollshjärta

Det är med stolthelt att meddela Årets ungdomsledare; Osman Sudic.

 

Jan WihlborgBröderna Lars & Leif Isie.

För lång och trogen tjänst har Lars & Leif gjort oförglömliga insatser för föreningen. 

 


 

Kurt Björkman – Årets lag

 

Årets lag 2017 har de grön vita supportrana tillsammans röstat fram. Med ett kvalitativt arbetssätt och tron på detta har man progresserat spelare individuellt och som lag. Att utveckla spelare till BK Olympics A-lag har varit en prio för sedan utveckla individen. Resultatet kommer alltid i tredje hand. Säsongen kröntes med en kvalificering via ett rafflande gruppspel till U17 div 1 2018

Årets lag 2017 är U16 med Niyazi Sadullah.

 

 

Rosengrens minnes pris – Årets trotjänare

 

Med sitt driv, engagemang, värme och vilja barn och ungdomar fått en meningsfull och tryggare fritid. Att ge är att vara rik på riktigt!

Han har varit engagerad i föreningen under en lång tid och fortsätter att bidra till föreningens utveckling vilket juryn tycker är värt att uppmärksammas!

Det är med en stor ära att få dela ut detta pris till Göran Jönsson.

Stöd BK Olympic
2018-03-01 17:51
Så här fungerar det
Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna. Det gör du enkelt på svenskaspel.se, i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice 
på 0770-11111

Poäng förvandlas till pengar
När du valt dina favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Di kan bidra med upp till 40000 poäng per månad. Du kan när som helst byta förening, men poängen du "delat ut" stannar hos de föreningar du redan valt.

Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels (undantaget Vegas, Poker och bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till din favoritförening.

En gång om året (oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng din förening har fått under året som gått, desto mer pengar ger det föreningen. 

Det kostar inget att vara med i Gräsroten
Nyheter från våra lag
U14, 22/03 00:24 
A-lag Herrar, 21/03 17:42 
U15 , 20/03 13:12 
A-lag Herrar, 19/03 20:47 
Flickor 2004 , 18/03 18:28 
 
SAMARBETSPARTNERS