SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920
U12

Sommar och höst 2023
2023-11-15 11:44
Bilder från Italien, Danmark och Göteborg

Vilken fantastisk sommar och höst vi haft. Vi har spelat:

NorSea Elit Cup i Danmark 

Future Cup i Göteborg 

Gothia Cup

KB Audi Cup i Danmark

Eskilscupen i Helsingborg

Crown Plaza Elit cup i Danmark

Ravenna Top Cup i Italien

JyskeBank Elit Cup i Danmark

GAIS Open i Göteborg 

4 höst serier

Och IFK Göteborg Invitational (denna helgen 17-19 Nov)

 

Utöver detta tränat minst 3 pass i veckan på fotbollsplanen samt några fyspass hos GOAT Sport i Malmö. Lägg till också att vi har åkt med hela truppen till Gothia, Eskilscupen och GAIS Open och haft 3 tävlande lag i respektive turnering samt 2 11manna trupper i Italien. Vilken gemenskap!

 

Det har varit en intensiv period för alla ledare och slitna spelare till och från men vilken tid, vilka minnen vi skapat och vi spelar en hej dundrande fotboll med fantastiska prestationer över lag. Stor stor eloge till alla inblandade och ett hjärtligt tack till sponsorer och riktigt engagerade föräldrar som gjort detta ekonomiskt möjligt.  

Fameco

Servicebyrån

Alkoem AB

Standard AB

Advokatfirma Sundberg & Savic

 

Nu ser vi fram emot vinter serier, träningsmatcher mot bland annat danska lag och några inomhus turneringar samt lite välförtjänt ledighet över jul och nyår. Håll utkik på sociala medier - danska storlag kommer till Malmö och det vankas match camp där bland annat Halmstad BK och HIF kommer att delta.

 

Vi ses på Lindängen!

 

 
SAMARBETSPARTNERS