SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920
U12

Ahmed ”Charre” Chahrour fortsätter som huvudtränare
2023-12-08 20:51

✍🏼 Ahmed ”Charre” Chahrour skriver på för rollen som fortsatt huvudtränare för laget som 2024 blir U14-1 ✍🏼

 

Läs mer om hans tankar om det gångna såväl som kommande året 👇🏼

 

Kan du beskriva lagets 2023?

🗣️Lagets 2023 var fantastiskt! Tror att vi slog något slags världsrekord i antalet turneringar. Vi har varit överallt i både Sverige och även ute i Europa. Segrar i cuper och serier men framförallt så har vi sett till att alla våra 82 spelare har fått spela i princip lika mycket och på så sätt ger vi alla en möjlighet att utvecklas.

 

Hade ni några mål i början av året? Nådde ni de?

🗣️ Målet var väl att bli bättre för varje dag men kanske stegen som vi tagit mot andra så kallade elitklubbar. Tittar vi på resultaten mot exempelvis danska lag under början av året kontra slutet så ser vi en enorm utveckling.

 

Vad är det bästa minnet från det gångna året?

🗣️ Skulle kanske säga Gothia Cup och Ravenna Top Cup i Italien! Fantastiska resor som kommer att ge killarna minnen för livet. Vi har stött på storklubbar från Italien som Parma, Fiorentina och Empoli, men även lag från både Indien och USA. Oförglömligt! Det bästa av allt är ALLA fick möjlighet att följa med!

 

Ett år till i Olympic, kan du berätta varför?

🗣️ Jag har inte jobbar med så unga spelare tidigare men den utvecklingen jag fått se gör att jag vill göra ännu mer. Vi ska fortsätta skapa minnen och utveckling för dessa underbara killar.

 

Vad vill ni ha åstadkommit när 2024 lider mot sitt slut?

🗣️2024 ska väl någonstans likna 2023. Vi ska fortsätta med projektet vi skapat där alla spelare ska få sin möjlighet att vara med. Vi kommer inte vila oss från våra principer. Sen behöver vi nog vinna mål serie för att spela på rätt nivå. Det löser grabbarna. Nån utlandsresa behöver vi så att föräldrarna får njuta lite också 😂

 

Vad ser du fram emot mest med kommande år?

🗣️ Jag ser fram emot att se vem som tar de största klivet i sin utveckling. 14 år blir killarna och det är en spännande ålder, här händer det mycket.

 
SAMARBETSPARTNERS