SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920
U19

MALMÖ FF OCH BK OLYMPIC INLEDER SAMARBETE
2021-12-01 16:44

Under 2022 kommer MFF och BK Olympic inleda ett samarbete för att utveckla tränings- och matchningsmiljön för spelare från båda föreningarna. Ambitionen är att skapa en vardag där spelare och ledare ges bästa möjliga förberedelser för att ta klivet till elitnivå och uppnå sin fulla potential. 

 

Efter en framgångsrik säsong 2021 kommer BK Olympics A-lag att spela i division 1 nästa säsong vilket blir matchningsmiljön för de spelare som ska ingå i samarbetet från de båda föreningarna.

Inom kort kommer samarbetets ramar att formaliseras men utgångspunkten är att A-lagstruppen i BK Olympic innehåller spelare och tränare från både Malmö FF och BK Olympic och att föreningarnas sportchefer gemensamt planerar vardagen för laget. Laget kommer att träna och spela hemmamatcher på Lindängens IP i första hand.

 

ANDREAS GEORGSON, SPORTCHEF

– Vi vill bli ännu bättre på att förbereda våra ungdomsspelare för spel på elitnivå. Matchning i division 1 i vår närhet tror vi är ett bra första steg för många av våra mest talangfulla spelare medan vissa spelare fortsatt kommer att lånas ut till andra samarbetsklubbar. I Olympic bedömer vi att vi hittat en partner som delar vår syn på talangutveckling och ett upplägg som gynnar båda föreningarna och Malmöfotbollen i stort.

AHMED CHAHROUR, SPORTCHEF BK OLYMPIC

– Vi i Olympic är stolta över att Sveriges största förening vill inleda ett samarbete med oss. Det är ett kvitto på att det hårda arbete vi lagt ner för att få individer och lag att utvecklas i vår miljö är bra och attraktivt att förknippas med.

J-laget vann Skåncupen!
2020-01-06 15:56
BK Olympic vann juniorfinalen i Skånecupen efter en spännande final.

Malmö tog ledningen med 1-0 efter drygt 12 minuters spel men Olympic gav sig in inte.
1-1 gjordes efter drygt 15½ minuters spel av Mahmoud Elghoul.

Matchen slutade 1-1 och nu påbörjades det en spännande förlängning. Efter 23.42 så avgjordes finalen.

Roberto Garrido Stifanic får på ett bra skott som styrs av Mahmoud Elghoul och segern var ett faktum.
Vild glädje utbröt bland spelare, ledare och en hel del supportrar.

Matchens lirare blev Sandro Punda.

Vi är glada och stolta över våra spelare, säger ledarna Sadiku, Skender & Josef.U19 till final i Skånecupen!
2020-01-04 00:24
Genomgång inför match!
Idag gjorde samtliga killar i U19 en strålande insats i samband med deltagandet i Skånecupen.

Resultat: 2 st vunna matcher i gruppspelet, kvartsfinal mot TFF som slutade lika och gick till straffar (killarna satte sina straffar säkert i mål samtidigt som vår målvakt Zeyad gjorde 2 st riktigt fina räddningar), semifinal som vi vann och nu stundar finalen mot MFF på måndag den 6/1 -20!

I finalen skall vi visa att vi kommit dit för att vinna!

Tränarna

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 22/5 15:30
1 - 1  
Sön 15/5 14:00
3 - 3  
Lör 7/5 14:00
3 - 0  
Lör 30/4 14:00
5 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
SAMARBETSPARTNERS