SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920
U12

FC Bellevue - BK Olympic för Sixten
2023-03-19 14:58

Dagens match till ära för Sixten. Länge lever du i våra hjärtan. 

FC Bellevue på borta plan och på förhand en tuff uppgift för båda lagen. Vi börjar matchen bra och skapar en del läge innan BK gör 1-0 en bit in på första halvlek. Minuterna senare en Sten hård nick från FC som vår målvakt Maxim klass räddar och håller ledningen intakt. Lite slarvigt i FC och vår höga press gav resultat när Zaki fick bollen på sig rätt framför målvakten i FC och kunde utöka till 2-0. 
Andra halvlek startar bra då vi på en hörna gör 3-0, minuterna senare kontrar FC och reducerar till 3-1 som också blir slutresultatet. 
En bra och jämna match där vi presterar otroligt bra över hela planen och spelar taktiskt av sista delen av matchen. 
Allt slit de sista månaderna börjar ge resultat i både vårt spel och i våra prestationer. 
Någon vecka kvar inför seriepremiär men först ska vi upp till Göteborg och spela Futurcup under påsken. 

Det finns något som är viktigare än fotboll!
2023-03-16 22:47

Idag står vi samlade för något ofattbart som hänt. En 12 årig pojke vid namn Sixten har avlidit pga hjärtstopp på fotbollsplanen. Vi i BK Olympic, spelare som ledare med familjer beklagar sorgen djupt i våra hjärtan för Sixtens familj, nära och kära och FC Trelleborg. 
Vi finner inga ord för det som inträffat! 
Länge Leve Sixten i våra hjärtan! 
Gröna hjärtan från BK Olympic 

Vidare i 09 vinterserie
2023-03-12 22:29

En minst sagt spännande söndags eftermiddag. Åttondelsfinal i vinterserien mot LB07. Vi spelar en fantastisk fotboll och ger LB en riktigt tuff match. Kan vara en av de bästa prestationer såhär långt under försäsongen. Vi kvitterar två gånger om innan vi i slutskedet kan avgöra matchen, 3-2. 

Stolta ledare och stolta spelare. Mot nya utmaningar 

⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

U13 - MiniCamp på Lindängens IP
2023-03-12 09:58

En solig lördag på Lindängens IP spelade BK Olympic, Mjällby AIF och IK Wormo en mini träningscamp. Ca 70 åskådare tog sig till Lindängen för att stötta framtidens stjärnor. Alla lag möte alla och det va tre fina fotbollsmatcher som bjöd på det mesta.

- 3 hållna nollor 

- 7 mål 

- Straff

- Kamper och dueller

- Fint kombinationsspel 

- Bra domare 

- Soligt väder 

- Hamburgare försäljning 

- och mycket mer. 

Stort tack till Mjällby och Wormo för att ni ville delta och stort tack till alla föräldrar som hjälpte till med försäljning. ⚽️⚽️
(OBS detta kommer vi göra igen)

 
SAMARBETSPARTNERS