SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920
Pojkar 2015

Pojkar 2015
 
"Real Madrid" & Stipendium
2024-05-08 12:31
Idrottsledarstipendium till Helene

Vårens seriespel är äntligen här och i full gång. Nästan alla matcher har varit väldigt jämna, vilket ger oss bra förutsättningar för att utvecklas. Såklart går det inte komma runt matchen mot Malmö FF. En speciell match för alla oavsett ålder och nivå. Inte bara denna match visar pojkarna stark moral och att vi kan dra de längsta strået om det behövs. Vi fick även ge våra föräldrar, ”Real Madrid”, en ordentlig genomkörare på en solig Lindängens IP då ett av våra motståndarlag inte dök upp. Explosiviteten fanns inte riktigt kvar och rörligheten hade blivit begränsad med åren, men med rutin och en första touch av yttersta värdklass ställdes pojkarna mot ett svårt motstånd. Vi lyckades dock avgöra i matchens sista spark efter att ha grävt djup i verktygslådan och slängt in samtliga avbytare in på anfallet – som formade en klassisk 0-0-9 uppställning.

 

Nu återstår det lite mer än en månad av denna vårsäsong med matcher nästan varje helg. På träningen har vi den senaste tiden jobbat mycket med passningsspel och spelbarhet. De kommande veckorna kommer fokuset skifta lite mer åt bollkontroll och att driva med bollen. Under gårdagens träning blev Helene tilldelad ett stipendium för hennes fantastiska insatser under det senaste året som hon har varit tränare för laget, Grattis!

Matchkläder
2024-03-12 11:03

Hej, nu är det dags för er att köpa egna matchkläder! Vilket nummer ni ska ha hittar ni under ”truppen” här på hemsidan. De flesta av er kommer att behålla sitt nummer som ni tidigare har haft, men några kommer få ett nytt nummer. Ni beställer kläderna i MFF-shopen (Eric Perssons väg 11). Vår logga på bröstet och er siffra på ryggen gäller. Tills ni har fått era egna ska ni behålla matchkläderna som ni har lånat. Ni som är nya i klubben kan också passa på att beställa träningskläder.

 

Mvh Ledarna

Uppdatering: träningsplats
2024-03-04 19:34

Hej allihopa! Fr.o.m. denna vecka kommer en av konstgräsplanerna på Lindängens IP att renoveras (över en längre period). Det betyder att vi (P2015) inte kommer att träna på den nya konstgräsplanen ett tag framåt. Träningen kommer istället att hållas exempelvis bakom klubbhuset eller i sporthallen. Vi kommer uppdatera er så fort vi vet var vi kommer att träna, då det kommer variera från träning till träning. Vänligen håll koll på kalendern, SportAdmin och WhatsApp.

 

Mvh Ledarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 19/06 17:55 
Hem, 18/06 08:23 
 
SAMARBETSPARTNERS