SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920

Våra sponsorer

AKEA

AKEA sysslar med infrastruktur i hela vårt avlånga land. 

 

De är ett infrastrukturföretag som utför arbeten med fokus på miljö och kvalitet. Vi är med och bygger ett modernt och hållbart samhälle, vare sig det innebär infrastruktur för energi, transporter, vatten eller informationsöverföring. De kan hjälpa dig med allt från mark- och anläggningsarbeten till kabelinstallationer och att skapa förutsättningar för gröna energilösningar.

 

Mer information om AKEA hittar du här

 

AF Snickeri 

AF Snickeri jobbar med att skapa möbler och inredning från grunden! 

 

De kan utföra enstaka beställningar på ex. sittmöbler, bokhyllor, fönster & dörrar. Önskar du hela inredningar av exempelvis kök, utför vi dessa efter individuella mått & önskemål om design.

 

"Färdigproducerat i all ära, men med din vision och dina önskemål som grund arbetar vi gemensamt fram konkreta förslag och flexibla lösningar. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder det allra bästa av vår yrkesskicklighet och att tillfredsställa varje enskild kunds behov. "

 

Mer information om AF Snickeri hittar du här

 

Brion 

Brion Malmö är ett trettiotal med­­arbetare, fördelade på fem olika team: kyla, rör, solenergi, teknik och ventilation.

 

"Förutom våra kalkyla­torer och projekt­ledare har vi även behöriga tekniker, injusterare, montörer, VVS-konsulter, elektriker och projekt­­ledare. Vi är dessutom auktor­iserade inom bland annat Säker vatten och Heta arbeten. Våra projekt består av allt från mindre service­uppdrag till hela entre­prenader. Vid behov arbetar vi tillsammans med resten av Brions specialist­kompetenser." 

 

Mer information om Brion hittar du här

 

Derome

Derome jobbar med trä hela vägen från skog till färdigt hus. De hämtar råvarorna från närområden och förädlar det egna virket och ser till att ta tillvara på allt. De är leverantörer inom bygg-, järn- och industrivaror och har även maskinuthyrning och husbygge. 

 

"Vi har verksamheter inom hela kedjan, från skog till färdigt hus. Med kedjan kan vi säkra hållbarhet, kvalitet, leveransförmåga, punktlighet och allt annat som handlar om goda leveranser."

 

Mer information om Derome hittar du här

 

IC Gruppen

IC Gruppens målsättning är att kunna samla alla kundens tjänster på en och samma plats.

 

De arbetar med solceller och batterier, elinstallationer, fiber, data, hushållsservice, kyla, VVS, poolservice, brand och säkerhet, smarta hem, passagesystem och porttelefoner. 

 

"IC Gruppen är det självklara valet inom service och tjänster. Vi arbetar med att vara en komplett servicepartner och är med våra kunder i hela processen. IC Gruppen är i ständig utveckling och därför investerar vi för att kunna uppfylla våra kunders behov genom våra tjänster. Vi investerar både i befintliga verksamheter med hög kompetens samtidigt som vi utvecklar i egen regi."

 

Mer information om IC Gruppen hittar du här

 

Kakelgiganten

Kakelgiganten kan med hjälp av sin kompetens och stora utbud av kakel och klinker erbjuda produkter av hög kvalité till det bästa marknadspriset. 

 

"Vårt sortiment består av en mängd olika kakel och klinker - från enkla, stilrena till exklusiva och handgjorda. Produkter från små italienska exklusiva keramik-fabriker i Italien till stora, högkvalitativa producenter i Spanien och resten av världen - levereras direkt till din dörr. Långa kontakter med ett starkt och pålitligt nätverk av leverantörer gör det möjligt för oss att köpa rätt produkter. Vi hämtar alla våra kakel och klinker direkt från långsiktiga, ansedda partners i keramik-producerande länder utan mellanhänder och håller därmed våra priser låga så att du som kund kan dra nytta av bästa kvalitet till bästa marknadspris. Vi köper även i stora kvantiteter för att kunna pressa priserna ännu mer."

 

Mer information om Kakelgiganten hittar du här.

 

Kristianstad Bygg & Måleri AB

Kristianstad Bygg & Måleri sysslar med bygg-, måleri-, och städverksamhet. 

 

Deras hemsida är för närvarande under uppbyggnad men mer information om Kristianstad Bygg & Måleri hittar ni så länge här

 

Miixi

Miixi vill vara det självklara valet när det kommer till att hitta produkter för både barn och föräldrar! 

 

"Vi välkomnar dig att upptäcka vår dröm – att vara din självklara destination när det handlar om att hitta de mest personliga och kärleksfulla produkter för de små änglarna i ditt liv och för de älskvärda föräldrarna som står bredvid dem. Vår passion ligger i att erbjuda marknadens absolut bästa produkter när det gäller exklusivitet och kvalitet."

 

"Vi strävar efter att kunna ge våra kunder ett omfattande sortiment av produkter som passar hela familjen. Vår prioritet är att erbjuda högsta möjliga kvalitet till rimliga priser. Miixi utmärker sig genom att erbjuda kvalitet, känsla och mångfald som verkligen skiljer oss från andra. Genom detta försöker vi vara det självklara valet när det handlar om att köpa produkter som är avsedda för de allra viktigaste personerna i våra liv."

 

Mer information om Miixi hittar du här

 

Miri Bygg

Miri Bygg sysslar med el, entreprenad och VVS. 

 

Företaget startades år 2002 och drivs av erfaren byggmästare med nästan 20 år inom byggbranschen, Miri & Drilon som ägare.

"Miri bygg är ett väletablerat och komplett byggföretag i Malmö som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid olika entreprenadformer med totalentreprenad. MBAB hjälper både fastighetsägare, företag och privatpersoner i Skåne. Inget projekt är för litet eller stort för oss."

 

Mer information om Miri bygg hittar du här

 

MX Transport

MX Transport verkar inom transportbranschen och är ett av de ledande budföretagen. 

 

"Vår moderna bilpark och välutbildade personal borgar för att Era transporter alltid är framme hos kund på utlovad tid. Vår specialitet är snabba transporter, stora som små, enkla som komplicerade. Hög service, enkla lösningar samt IT system med online-bokning är vårt viktigaste redskap för att tillgodose Era behov som kund hos oss."

 

"Vi strävar alltid efter att vara det mest pålitliga och kundnära alternativet på marknaden. Med MX levererar Ni snabbt, smidigt och enkelt dygnet runt alla dagar i veckan. Lokalt, regionalt, inrikes, utrikes. Vi kan erbjuda transporttjänster inom många olika områden. Allt från enklare bud- palltransporter till större logistik- och transportlösningar."

 
Mer information om MX Transport hittar du här
 

Puma

Leverantörer av föreningens tränings- och matchkläder. 

 

Vill du läsa mer om Puma klicka här

 

Rekas 

Rekas driver hamburgerrestauranger i Malmö och Lund. I ett hembakat bröd hittar man 100% färskt, hängmörat kött. Ambitionen är att kunna servera kunderna en av sina livs bästa burgare. 

 

"Vi tillagar våra burgare från grunden och alla recept är våra egna. Våra råvaror är noga utvalda med kärlek och kunskap. Köttet i våra hamburgare är högkvalitets kött som vi själva hängmörar i vår intilliggande köttbutik. Det gör att våra hamburgare har en djupare och godare köttsmak. Våra burgare är välbalanserade vilket ger dig en smakupplevelse som är svår att hitta någon annan stans än hos oss!"

 

Mer om Rekas hittar ni här

 

Trelleborg bilcenter

Hos Trelleborg bilcenter hittar du din nästa bil och det finns även möjlighet att byta in din gamla bil.

 

"För oss på Trelleborg Bilcenter har kundnöjdhet alltid varit vår paradgren. Nöjda kunder är det som sporrar oss i vardagen och det tydligaste kvittot på att det vi gör är rätt för just dig. Vi tar kundnöjdhet på högsta allvar och mäter löpande genom hela processen hur både säljare, köpare och spekulanter uppfattar oss och vår service så att vi hela tiden kan vässa oss. Vår ambition är att alltid leverera en kundupplevelse i världsklass, både innan, under och efter själva bilaffären."

 

Att sälja sin bil privat kan vara en tidsödande och ganska krävande process. Och inte sällan förknippat med viss risk. När du säljer eller byter in din bil till oss på Trelleborg Bilcenter kan du vara säker på att processen är lika enkel som trygg. Dessutom kan du hitta din nästa bil i vårt utbud av bilar.

 

Mer om Trelleborg bilcenter hittar du här.

 

Trianon

Trianon äger, förvaltar, utvecklar och bygger bostäder och kommersiella fastigheter i Malmö med omnejd. 

 

"För många är vi bara ett fastighetsbolag, men för alla oss som jobbar här står Trianon för något mer. Engagemang, nytänkande och mod är våra ledord och de finns med i allt vi gör, varje dag. Vårt fokus har hittills legat i Malmö men nu finns vi även i Malmös omnejd. Vi vill fortsätta göra skillnad – både mer och för fler."

 

"Med nytänkande, engagemang och långsiktighet vill vi verka för en hållbar stadsutveckling. Grundtanken är att kombinera vinstdrivande verksamhet med socialt och miljömässigt hållbara fastigheter för att skapa värde för både hyresgäster, samhälle och ägare."

 

Mer om Trianon hittar ni här.

 

 

 

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 17/04 17:18 
 
SAMARBETSPARTNERS