SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920

Bli medlem i BK Olympic
BLI MEDLEM
Ytterliggare nyförvärv tar plats i truppen 2022
2022-01-23 10:07

BK Olympic kan meddela att Yasin El Harrab är klar för de gröna giganterna på Lindängens IP 2022. Yasin kommer närmast från FC Rosengård där han gjorde 4 mål på sina 15 framträdande.

 

Det är en spelare som är väl utbildad och besitter en hög teknisk förmåga som vi tror kan utvecklas ännu mer hos oss i den miljön vi erbjuder.

 

Sportchef Charre:

En kvick och lurig offensiv spelare. Yasin har sin fotbolls bakgrund i både Olympic och MFF innan han förra säsongen spelade för Rosengård. Han är ung, utvecklingsbar och hungrig!

 

Huvudtränare Mesut:

I Yasin El- Harrab får vi en otroligt teknisk, hal och lurig fotbollsspelare med enormt mycket potential. Han är ambitiös och villig att lägga ner tiden. Förhoppningsvis kan han ta ytterligare steg i vår träningsmiljö.

 

Yasin:

Anledningen till att det blev BK Olympic är för att det är en klubb med ambitioner som matchar mina egna och som har något intressant på gång. Ser fram emot att komma i gång o spela matcher och vad som väntar detta år både för mig o lagets del!

 

Meriterat nyförvärv - en riktig profil blir grön igen!
2022-01-22 10:01

BK Olympic kan idag meddela att man har signat Filip Bohman för kommande säsong.

 

Filip är en riktigt bra forward som kom till oss 2019 från Skurups AIF. Hos oss gjorde han en imponerande prestation vilket tog han vidare till Lunds BK och ettan där han huserat de senaste två åren. Säsongen 2021 gjorde han 12 baljor och blev bästa målskytt i Lund.

 

Filip kommer att passa väldigt bra in i vårt lag med sin fart och spelförståelse.

 

Sportchef Charre:

Bohman i Olympictröjan igen, då det var precis här han slog igenom på allvar. En tung forward som är bra både i det felvända spelet såsom djupledsspelet

 

Huvudtränare Mesut:

Först och främst är jag otroligt glad och stolt att en spelare som Filip Bohman väljer att komma tillbaka till BK Olympic när han hade anbud högre upp i hiarkin. Det visar att vi har något intressant på gång. Med fotbollsspelaren Filip får vi en anfallare med ett utpräglat målsinne.

 

Filip:

Det är en källa av stolthet att ansluta till BK Olympic. Mitt mål är att hjälpa klubben uppnå sina mål och jag vet vi kommer att lyckats. Olympic är ett lag som visat fantastiska saker förra säsongen och som vi nu skall spinna vidare på.

Fjärde MFF:aren klar
2022-01-19 20:55

BK Olympic kan idag presentera August Karlin som en spelare 2022.

August Karlin lånas av MFF kommande säsong. August är en mittfältare som trivs bra centralt i banan och har de egenskaper som man önskar. August har haft en bra utveckling av sin talang dom senaste åren och vi är glada av att få in August i vår trupp.

 

Sportchef Charre:

En intelligent mittfältare som har en ljus framtid framför sig. August har imponerat stort i Youth League den gångna säsongen.

 

Huvudtränare Mesut:

I August får vi en bolltrygg och dynamisk mittfältare som kan diktera en match på sina villkor. Han har även förmågan att med sitt progressiva löpsteg driva bollen genom motståndarnas linje som kommer väl till hands i vårt arbetssätt.

Jesper Andersson förlänger
2022-01-18 18:18
Jesper borta mot Hässleholms IF

BK Olympic kan meddela att Jesper Andersson har förlängt sitt avtal över kommande säsong.

 

Jesper kom till oss inför säsongen 2019 har sedan dess utvecklats till en målvakt som har tillhört de bästa i div 2. Nu är det dags att fortsätta utvecklas och etablera sig på den nya högre nivån som vi kommer spela på i år.

 

Jesper är en seriös och dedikerad spelare som är kanon att ha både på och bredvid planen.

 

Sportchef Charre:

En mycket fin målvakt som fortsätter sin resa med oss. Jesper går nu in i sitt fjärde år i den gröna tröjan. Jesper bidrog mycket till avancemanget med flertalet hållna nollor i div 2.

 

Jesper:

Jag ser framemot detta året och spel i div 1. Vi har mentalitet som man märker på träningarna att gå in i varje match och sträva efter vinst oavsett motstånd.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
U16, 23/01 20:05 
Seniorer, 23/01 19:37 
U16, 23/01 13:59 
 
SAMARBETSPARTNERS