SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920

Bli medlem i BK Olympic
BLI MEDLEM
Ny assisterande tränare
2024-02-27 08:33

Vi kan med stor glädje meddela att vi har gjort klart med Kujtim Bala som ny assisterande tränare inför kommande säsong! Kujtim kommer komma in med värdefull rutin och med en syn på fotboll som passar oss väldigt väl🤝

🗣️ ”Det känns jättebra och roligt. Jag är glad över att ha fått möjligheten att vara med den här gruppen och efter två pass samt match känner jag att det finns en stor potential i laget. Jag hoppas komma in med min rutin och bidra till klubben mot nya framgångar”

Välkommen till BK Olympic, Kujtim!

Fabian Velander förlänger
2024-02-22 18:34
FABIAN VELANDER FÖRLÄNGER
I dagarna stod det klart att Fabian Velander förlänger sitt kontrakt med oss över 2024 vilket vi är mycket glada över! Fabian var en viktig spelare för oss förra året och bidrar mycket med sin fina vänsterfot, men även med sitt stora lugn i backlinjen.
”Det känns väldigt skönt att ha det klart efter en del funderingar fram och tillbaka. Jag är nöjd med mitt beslut och ser fram emot en spännande säsong! Jag fick ett väldigt bra första intryck av gruppen och Paul efter tisdagens träning.
Jag hoppas vi kan fortsätta bygga vidare på de vi påbörjade framförallt i höstas. Fortsätta bygga på de spel vi stundtals visade upp med lite mer spets och stabilitet. Med Pauls tänk och idéer tror jag vi blir ett roligt lag att se på i år! För egen del så hoppas jag på ett skadefritt år och kunna vara med och bidra till en fin säsong!”
Dags för årsmöte
2024-02-20 17:59

Torsdagen den 28/3 kl. 17.00 så håller BK Olympic sitt årsmöte.

 

Mötet kommer att ske fysiskt på vår klubblokal på Lindängen.
 

Alla medlemmar är välkomna!

Mvh Styrelsen 
Spontanfotboll
2024-02-17 21:27

Under Sportlov är vår vanliga spontanfotboll tillbaka!
Tack vare vårt samarbete med Stiftelsen Momentum hjälper vi till att erbjuda gratis fotboll till alla barn i området upp till 12 år.
Gå gärna med och bjud in dina vänner! Mycket kul med spel, matcher och tävlingar, ingen anmälan behövs. Vi ses på Lindängens IP!

BLI MEDLEM
 
SAMARBETSPARTNERS