SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920

Bli medlem i BK Olympic
BLI MEDLEM
Fabian Velander förlänger
2024-02-22 18:34
FABIAN VELANDER FÖRLÄNGER
I dagarna stod det klart att Fabian Velander förlänger sitt kontrakt med oss över 2024 vilket vi är mycket glada över! Fabian var en viktig spelare för oss förra året och bidrar mycket med sin fina vänsterfot, men även med sitt stora lugn i backlinjen.
”Det känns väldigt skönt att ha det klart efter en del funderingar fram och tillbaka. Jag är nöjd med mitt beslut och ser fram emot en spännande säsong! Jag fick ett väldigt bra första intryck av gruppen och Paul efter tisdagens träning.
Jag hoppas vi kan fortsätta bygga vidare på de vi påbörjade framförallt i höstas. Fortsätta bygga på de spel vi stundtals visade upp med lite mer spets och stabilitet. Med Pauls tänk och idéer tror jag vi blir ett roligt lag att se på i år! För egen del så hoppas jag på ett skadefritt år och kunna vara med och bidra till en fin säsong!”
Dags för årsmöte
2024-02-20 17:59

Torsdagen den 28/3 kl. 17.00 så håller BK Olympic sitt årsmöte.

 

Mötet kommer att ske fysiskt på vår klubblokal på Lindängen.
 

Alla medlemmar är välkomna!

Mvh Styrelsen 
Spontanfotboll
2024-02-17 21:27

Under Sportlov är vår vanliga spontanfotboll tillbaka!
Tack vare vårt samarbete med Stiftelsen Momentum hjälper vi till att erbjuda gratis fotboll till alla barn i området upp till 12 år.
Gå gärna med och bjud in dina vänner! Mycket kul med spel, matcher och tävlingar, ingen anmälan behövs. Vi ses på Lindängens IP!

Välkommen, Zackarias Faour!
2024-02-16 20:20

ZACKARIAS FAOUR ÄR KLAR FÖR BK OLYMPIC✍️

Vi är mycket glada över att kunna presentera vårt senaste nyförvärv, 26-åriga Zackarias Faour, som ansluter från Torns IF. ”Zacki” är en spelskicklig mittfältare som vi är mycket glada över att få se i den gröna tröjan🟢

Zackarias är fostrad i Malmö FF men har även hunnit med spel i bland annat Manchester Citys akademi, FC Midtjyllands U19, FC Nordsjaellands U19, IK Sirius och Östers IF. Nu väljer han att skriva på för Lindängens stolthet.

🗣️ ”Det känns jättebra att ha skrivit på för BK Olympic. Vi har pratat förr och nu kändes det som att tiden var rätt. Jag har följt föreningen sedan Division 2-tiden och jag känner många i föreningen sedan innan.

Klubben har många bra och kunniga människor som kan sin grej och sättet som de spelar fotboll på tilltalade mig. Vi kommer göra allt för att vinna och publiken ska få se att Olympic spelar en bra fotboll, jag ser framemot säsongen!”

🗣️ Sportchef Charre om Zackarias:
”En spelare med enorm potential och samtidigt en massa erfarenhet. Vi tror att Zacki äntligen hittat rätt för att få ut sin fulla potential. Han kommer passa perfekt in i hur vi ser på fotboll och därmed bli en stor tillgång för oss”

Varmt välkommen, Zackarias!

BLI MEDLEM
 
SAMARBETSPARTNERS