SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920

Bli medlem i BK Olympic
BLI MEDLEM
Talangfabriken fortsätter att producera
2021-07-26 23:21

BK Olympic fortsätter att producera talanger.

 

Senast i raden är Joseph Atie som är uttagen till Svenska Fotbollsförbundets riksläger på Bosön i Stockholm.

Till vardags spelar Joseph i vårt U16 som spelar i nationella serien.

 

VI önskar Joseph stort lycka till!

Walid Ali återvänder till BK Olympic
2021-07-20 10:56

Walid Ali är återigen en spelare för BK Olympic. Efter en kortare sejour i Ariana har vi kommits överrens om en övergång till oss.

 

Walid är en spelskicklig försvarsspelare med moderna egenskaper som passa väl in i vårt sätt att spela fotboll.

 

Vi är väldigt glada att Walid har valt att återvända till oss och här har vi en framtida ledare i laget och föreningen.

 

Borta bra men hemma bäst!

Meriterat nyförvärv till BK Olympic
2021-07-18 19:49

Det är med stolthet och glädje vi kan presentera Egzon Sekiraca. Egzon har en lång erfarenhet av den nivå och högre som BK Olympic spelar på. 


Så det är inte bara på planen Egzon skall bidra utan även vara en förebild för unga spelare som skall ta nästa kliv i sin karriär.


Egzon har representerat klubbar som Trelleborgs FF, FC Höllviken, Ängelholms FF, Kristianstad FF och nu senast FC Rosengård. Men Egzon har även provat utlandsäventyr i KF Skenderbeu och KF Trepaca 89. Egzon är skolad i MFF organisation.


På planen kommer vi få en duktig mittfältare med offensiva kvalitet. Tekniken är imponerande och vinnarskallen är påkopplad. Det kommer bli en ökad konkurrens på vårt mittfält och det gör att alla kommer behöva höja sig.


Vi är mycket glada över att ha Egzon i vår organisation och hälsar han varmt välkommen till den gröna familjen på Lindängens IP, BK Olympic.

Revansch efter helgen debacel
2021-07-07 22:40

FC Rosengård – BK Olympic 0-1 (0-0)

Målskytt; Ali Bdier

 

En match, mitt i veckan. Chans till revansch för senaste seriematchen mot Kristianstad. Skönt väder och förutsättningarna var dom rätta.

 

Det var lite roligt att spela returmatchen i serien så tätt in på förra mötet. Lite hockeylikt och det ger lite extra krydda! Något SVFF kan göra mera av!

 

Inledningsvis tar FC R hand om taktpinnen likt Spanien mot Italien i EM-semifinalen. Man har boll men skapar inte mycket framåt. Vi ligger tajt i våra positioner och behåller vår defensiva organisation samtidigt som Grimberg är aktiv vid sidan om med coachningen.

 

Matchens karaktär är tuff men reko. Domaren skulle kunna ta frisparkar åt båda håll men höll igen i med pipan vilket gjorde att det blev en match med hög derbykaraktär.

 

Det är en kamp på mittfältet där våra tre möter Rosengårds trea. Emil Grimbe, en grovjobbare som sliter offensivt och defensivt, Jonathan Ekendal, en poängvinnare med fin teknik på båda fötter och Philip Cascalhiera som är en kombination av Emil och Jonathan. Ett starkt nav! Det är också det laget som dominera mittfältet som dominerar matchen.

 

Även om FC R har mer boll så skapar dom inga riktigt vassa chanser. Dom försöker hitta in i spelyta 3 med bollarna och få oss felvända men vår organisation reder ut det. Man försöker komma runt på kanten med inlägg men vår backlinje kan relativt behärskat nicka bort dessa.

 

Vi får ett gyllene läge i 12:e minuten när William Magnusson möter ett inlägg i straffområdet med pannan. Helt ensam kan han bara nicka in bollen men tyvärr blir inte träffen 100%-ig och bollen går utanför. En kvart senare är det dags igen men denna gång Aron som nickar men bollen hamnar i överkant av ribban.

 

Andra halvlek inleder vi bättre och får ett större bollinnehav intialt. Men kampen fortsätter och det är nervkittlande och böljande på den gröna planen på Rosengård Norra. På offensiv planhalva vinner vi boll och i ett ihop slag letas bollen fram till Ali Bdier som i misstänkt offsideposition kan sätta bollen bakom målvakten i FC Rosengård.

 

Vi spelar mera disciplinerat än någonsin och tillåter inte FCR till at komma på avslut trots man har bollinnehavet. Vi trycks mer och mer nedåt i banan och FCR gör byten på byten för att få in energi och ny kraft på banan.

 

Men idag är vi starka och jobbar för varandra under hela matchen igenom vilket ger oss poäng.

Vi är nöjda med poänginsamlingen för vårsäsongen när vi nu går på ett litet men välbehövligt semesterbreak. Över 90 minuter kan vi bli bättre spelmässigt och då är det en styrka att fått ihop 14 poäng.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
U15, 25/07 14:46 
2012, 24/07 10:18 
Seniorer, 20/07 11:12 
U15, 19/07 16:09 
 
SAMARBETSPARTNERS