SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920

Bli medlem i BK Olympic
BLI MEDLEM
Nytt från Skånesfotbolllsförbund
2021-04-29 12:15

Vi på Skånes Fotbollförbund har precis fått besked från Smittskydd Skåne och Region Skåne att dessa kommer följa Folkhälsomyndighetens senaste förordning vad gäller barnfotboll.
Så det är med glädje vi nu kan meddela att det är tillåtet för spelare födda 2002 och senare att spela enstaka matcher (max en match per vecka) även i Skåne.

 

När det gäller seriespelet står dock det senaste datumet fast, dvs seriestart den 22-23/5. Fram till dess är det istället möjligt att spela träningsmatcher lokalt.

Enligt Folkhälsomyndigheten innebär lokalt att man möter lag från Skåne. Men det rekommenderas starkt att man spelar matcher mot lag i sitt närområde för att minska risken för att smittspridningen ökar. Så en träningsmatch på sju-åtta mil enkel resa eller längre avrådes. Tänk även på att det fortfarande kan finnas lokala avvikelser i våra skånska kommuner huruvida det är möjligt att boka planer eller ej. Så kontrollera med just er kommun innan ni planerar en match.

 

I övrigt så gäller samma riktlinjer som tidigare, att komma ombytt till matchen, inte använda omklädningsrum, resa till och från matchen individuellt, inga handskakningar med motståndare och domare, inte dela vattenflaska med någon annan.

Info om matcher
2021-04-28 16:05

Idag kom äntligen beskedet att det återigen är tillåtet  att spela matcher för barn och ungdomar födda 2002 och senare.


Det finns dock vissa begränsningar. Vi väntar på besked från Skånes ff. 

Vi återkommer med besked om vad som gäller för oss så fort vi vet mer!

Nyförvärv!!
2021-04-23 11:08

Vi är väldigt glada att hälsa ännu ett nyförvärv till oss i BK Olympic.

Totte Holmkvist kommer närmast från Trelleborgs FF där han varit en framgångsrik 02:a. I TFF hade han ett lärlingskontrakt och representerat TFF A i Svenska Cupen. Totte har även varit uttagen i P02-landslaget flertalet gånger.

Vi fick en pratstund med Totte under torsdagen.

 

Varför blev det BK Olympic?

Har alltid haft koll på BK Olympic i och med att min storebror Jimmie har varit tränare i ungdomslagen i några år nu. Jag har alltid gillat mentaliten och gemenskapen i de olika lagen och klubben. Dessutom så har klubben fått fram mycket bra spelare. Jag har bara positiva saker att säga om klubben.

 

Hur beskriver du dig själv som spelare?

Min förebild är Paolo Maldini, en riktig legend,  som också spelat i mitt favoritlag AC Milan. Jag är en bra ytterback/wingback med ett fantastiskt tillslag med höger men kan även med vänster om jag får tycka till!

 

Avgöra en match i 90 min eller ta ett rött i 90 min för seger – vad väljer du?

Självklart är det roligare att avgöra en match men skulle inte tveka att ta ett rött för laget om det skulle behövas för att vinna!

 

Vi tackar för samtalet och önskar all lycka till med kommande säsong som än en gång blivit framflyttad pga av rådande restriktioner.

Välkommen till fotbollsskolan 2021!
2021-04-10 00:51

Nu är det dags för årets fotbollsskola 2021

Föranmälan behövs inte.

 

Fotbollsskolan vänder sig i år till de pojkar som är födda 14, 15 och 16. 

Syftet med fotbollsskolan är att erbjuda barnen, på ett lekfullt sätt att prova på att spela fotboll med betoning på LEK!

 

Fotbollsskolan kommer att vara på tisdagar & torsdagar 17.30 till 18.30 med start från och med den 13/4. 

All träning sker på Lindängens Idrottsplats.

Priset för vår & höst är 700: -

Inskrivning sker i klubbstugan på Lindängens IP innan träningsstart.

Barnen träffas två gånger i veckan i grupper där alla får tid och uppmärksamhet. Det är glädjen och leken som är i centrum. Det viktiga är att bli vän med bollen – och med varandra.

 

För att detta skall fungera så behöver vi föräldrar som kan ställa upp som ledare och då kostar det ingenting för ert barn att vara med. Anmäl er som ledare samtidigt när ni anmäler ert barn. Ju fler ledare desto bättre är det.

 

Välkomna

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
U15, 14/05 21:20 
U12 - BK3 , 14/05 07:59 
2016, 11/05 13:22 
2015, 11/05 13:21 
2013, 11/05 13:18 
 
SAMARBETSPARTNERS