SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920

Bli medlem i BK Olympic
BLI MEDLEM
Extra årsmöte
2023-10-03 11:09

Tisdagen den 7 november kl. 17.00 så håller BK Olympic extra årsmöte.

Detta med anledning av ändring i stadgarna.

Mötet kommer att ske fysiskt på vår klubblokal,Tenorgatan 2A
 

Alla medlemmar är välkomna!

MvH Styrelsen 
Seniorer
BK Olympic - Ariana FC i bilder
2023-10-03 09:16, Seniorer
Ladda album (+26 bilder) >>
© Stefan Robèrt
 
Lukas Axelsson inför ökat fokus på idrottspsykologi
2023-09-29 22:21

Från och med denna veckan så har BK Olympic fyra stycken studenter från Malmö Universitet som ska utföra olika typer av studier hos BK Olympic. Detta ser vi som väldigt positivt då klubben får chansen att utvecklas med hjälp av kompetenta studenter som bidrar med en massa ny kunskap och nya idéer.

 

Den första personen som vi vill introducera till er är 28-åriga Lukas Axelsson som för närvarande läser kandidatexamen i sport management.

 

För att få veta mer om Lukas och hans studie så har vi frågat honom lite frågor.

 

Vad kommer du fokusera på i dina studier?

”Jag kommer att fokusera på mental coaching och idrottspsykologi. Jag kommer att arbeta med U16, U17 och 19 ungdomslag och utveckla deras kunskaper inom idrottspsykologi. Målet är att förbättra spelarnas mentala välmående såväl som att öka deras prestationer.

 

Hur tror du att detta projekt kommer bidra till din framtida karriär?

Det området som jag studerar inom får mer och mer uppmärksamhet inom fotbollsföreningar. Tidigare har inte idrottspsykologi varit ett ämne som har ansetts vara så viktigt i förhållande till hur man ser på det idag och förhoppningsvis växer området ännu mer i framtiden.

 

Hur känns det att vara i BK Olympic?

Det är en bra atmosfär. Det var trevligt att få träffa några av tränarna i föreningen och prata med de om mental coaching och idrottspsykologi. De verkade väldigt öppna och nyfikna på de idéer och förslag som jag lyfte. Jag hoppas att det blir ett bra samarbete!

 

Varmt välkommen Lukas! 

 

 

Malmö FF kommer till Lindängen!
2023-09-29 15:33

 

Lördagen den 30 september kommer spelarna i det manliga seniorlaget i Malmö FF till Lindängento med autografer kl. 14.00-15.00. De kommer att ligga precis bakom BK Olympics klubbhus
Missa inte detta tillfälle att träffa dina favoritspelare, och ta med dina prylar så att de signeras!

Vi ses snart :)

BLI MEDLEM
 
SAMARBETSPARTNERS