SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920
Pojkar 2015

Pojkar 2015
 
Matchkläder
2024-03-12 11:03

Hej, nu är det dags för er att köpa egna matchkläder! Vilket nummer ni ska ha hittar ni under ”truppen” här på hemsidan. De flesta av er kommer att behålla sitt nummer som ni tidigare har haft, men några kommer få ett nytt nummer. Ni beställer kläderna i MFF-shopen (Eric Perssons väg 11). Vår logga på bröstet och er siffra på ryggen gäller. Tills ni har fått era egna ska ni behålla matchkläderna som ni har lånat. Ni som är nya i klubben kan också passa på att beställa träningskläder.

 

Mvh Ledarna

Uppdatering: träningsplats
2024-03-04 19:34

Hej allihopa! Fr.o.m. denna vecka kommer en av konstgräsplanerna på Lindängens IP att renoveras (över en längre period). Det betyder att vi (P2015) inte kommer att träna på den nya konstgräsplanen ett tag framåt. Träningen kommer istället att hållas exempelvis bakom klubbhuset eller i sporthallen. Vi kommer uppdatera er så fort vi vet var vi kommer att träna, då det kommer variera från träning till träning. Vänligen håll koll på kalendern, SportAdmin och WhatsApp.

 

Mvh Ledarna

Winter Recap
2024-03-04 17:40

December månad präglades av snötäckta fotbollsplaner på Lindängens IP, som medförde att vi tyvärr behövde ställa in ett flertal träningar. Dock lyckades vi få några inomhustider så att vi kunde träna lite i värmen. Under december spelade vi även två cuper: vår egna Olympic Cup och Skånecupen. Vi deltog med hela 3 lag i Olympic Cup, vilket betydde att alla våra spela fick chansen att delta! Vi fick med oss några bra prestationer från cupen som kröntes med att alla fick en medalj efter att matcherna var färdigspelade. Skånecupen spelades under mellandagarna och där deltog vi med ett lag. Efter en väldigt tuff förstamatch tog vid med oss vad vi behövde förbättra och omsatte detta i de två kommande matcherna. Ett bra tecken på att pojkarna tar åt sig våra anvisningar och kan omsätta dessa.

 

Efter några veckors ledighet drog träningen igång igen under mitten av januari. Vi spelades två träningsmatcher mot Vellinge där vi tog med oss att vi behöver jobba mycket på vårt possionsspel; dels att vi behöver håller våra positioner men också att alla måste vara delaktiga i anfallsspel och försvarsspel, oavsett vilken position.

 

Under februari utökade vi även vår ledarstab, där Melissa H anslöt som tränare. Vi ser redan efter några träningar att disciplinen börjar blir bättre på träningarna och att detta kommer ge oss bättre förutsättningar att utveckla pojkarna individuellt och som lag. Nu ser vi fram emot våren; när det kommer till vädret och matcher & cuper som kommer att spelas mer regelbundet.

 

Önskar en trevlig fortsatt vecka!

 

Mvh Nils

 
SAMARBETSPARTNERS