SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920
A-lag Herrar

BK Olympic - Eslövs BK
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 21 september, 14:00
Plats:Lindängens IP, Malmö A-plan
Serie:Div 2 Västra Götaland, herrar
Samling:13:00
Tre mål gav tre poäng
2019-09-22 07:00
En av matchens bästa spelare - BK Olympic´s Almir Taletovic

Pressen var på Olympic inför dagens match då Qviding gick upp i tillfällig serieledning efter att Göteborgs-laget städade av Hittarp med 6-0 under förmiddagen. För Olympics del stod Eslövs BK för motståndet idag. Ett Eslöv vars kontrakt till spel i divison två även nästa år känns ganska säkert.


Det var Olympic som började bäst och blev också belönade i den elfte matchminuten då man kommer loss på högerkanten och ett pass snett inåt bakåt av Chris hittar Sadde som säkert kan placera in 1-0. Efter målet jämnar matchen ut sig och det är inte helt nöjt i Olympic-lägret. Efter halvtimmen spelad snor Aron bollen på offensiv planhalva och driver fram till straffområdet där han gör två gubbar och sätter 2-0. Ett riktigt solomål! Tvåmålsledningen håller sig in till halvtiden.


Eslöv gör ett trippelbyte i paus medans Olympic slänger in Jesper Ö på vänsterkanten. Olympic har kontroll på matchen och bjuder inte på många lägen. Man har mycket boll matchen igenom och Eslöv faller tillbaka. Bortalaget hotar mest när spelet blir böljande och man får chansen att ställa om.


Olympic har en del hörnor och Axel kommer närmast i slutet när han kommer med fart och nickar den mot krysset men den rensas undan med en nick på mållinjen. 3-0 målet skulle dock komma när Terry återigen gör mål på ett inhopp när han curlar in bollen snyggt i bortre krysset från vänsterkanten. 


Alla topp-tre lagen vinner i helgen och det fortsätter att vara väldigt spännande i toppen. Nästa match för Olympic är hemma på lördag mot Qviding i en viktig seriefinal. Qviding som är i storform och som har vunnit fem raka och snittat 5 mål framåt på dom matcherna. Det blir en tuff uppgift men Olympic har presterat bra i toppmatcherna i år och slog även Qviding senast i Göteborg i en riktig rysare. 

Alla förutsättningar för en riktigt bra match och förhoppningsvis kan Olympic stå segrande när slutsignalen ljuder.


Matchreferat skrivet av Viktor Håkansson


Foton från matchen finns i vårt bildgalleri.

http://www.bkolympic.se/galleri/?ID=145946  (tar en stund att öppna bildgalleriet, ha tålamod)


Fotograf: Stefan Robèrt


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 21/4 13:00
1 - 2  
Lör 13/4 16:00
0 - 1  
Lör 6/4 16:00
1 - 1  
Lör 30/3 16:00
1 - 0  
 
 
SAMARBETSPARTNERS