GULD I LUNDASPELEN
2024-01-09 13:44

Fotbollsfest i Svalöv
2023-11-22 21:10

I helgen spelade två lag Svalöv Cup. Stundtals var det bländande spel från bägge lagen.

Lagen åkte hem från turneringen utan att släppa in ett enda mål!

Gohtia
2023-07-16 13:41
Tre spelare följer med 2010:orna för att spela Gohtia

Idag åker tre spelare från 2011 till Gothia Cup i Göteborg för att spela med 2010:orna.

Vi önskar Bunni, Hamza & Ahmed lycka till.

på bilden syns även vår allas bästa Aymen som är alltid med oss ❤️

Grym match i Oxie
2023-03-26 22:06

Idag spelade vi helgens andra match. Motståndare för dagen var Oxies duktiga 2011. Matchen inleds i strålande fart från Oxie. Vi har svårt att hitta vårt spel då Oxie gör det rätt svårt för oss. När andra halvlek börjar så leder oxie med 2-0. Vi reducerar fort och trycker på framåt med bra kombinationer men oxie får in 3:an. Inför sista halvleken pratar vi om att förlita oss på det vi tränat på & spela vårt eget spel. När domaren blåser av så har vi lyckats kvittera och avgöra tillställningen. Matchen slutar 3-4.