SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920
Reunion Cup 3

Damer 80-talet - Första organiserade Damlaget!
Det första organiserade Damlaget hade vi på 80/90-talet. Under en period så flyttades talanger upp från egna led och laget tog sig upp till division 4 "dagens division 3"

Laget nådde bl a annat finalen i Skånecupen 1983 där det blev förlust mot Malmö FF. Efter några år i 4:an så lades Damlaget ner. Tyvärr så rasade hela tjejsektionen
.
I mitten av 90-talet dök det upp ett tjejlag som höll ihop i några år, men starten för Damlaget kom igång igen 2004 under ledning av Ronny & Eija Svensson. Laget började som ett kamratgäng som tyckte det var roligt att träffas och spela boll. Efterhand så sökte sig många duktiga spelare till BK Olympic och därefter började avancemanget uppåt i tabellerna.
Laget tog sig hela vägen upp till division 2, vilket är rekord för föreningen. Tjejfotbollen blommade på Lindängens IP. Under några år så hade vi dessutom 2 juniorlag och flera yngre lag i gång samtidigt.
Inför 2016 hade vi knappt ett lag kvar och med mycket besvär så fick vi ihop ett lag som tyvärr åkte ur division 2.
Inför 2017 så hade vi samma problem. Idag har vi gått ihop med BK Höllviken för spel återigen i division 2.






 
SAMARBETSPARTNERS