SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920
U12

Matchkamp
 
Tid:fre 14 juni, 12:00 - 23:59
Plats:Matchkamp i Stockholm
Samling: Lindängens IP
Aktivitetsinfo:Vi har blivit inbjudna av Djurgårdens IF till en matchkamp i Stockholm där vi kommer att spela minst 4 matcher. Detta är ingen turnering. Vilket innebär att alla blir kallade (minus de som är skadade) och att alla kommer att få speltid, men förmodligen inte exakta lika mycket. Men alla skall räkna med att spela 1-2 matcher.

Fredag: Avgång ca runt lunch tid

Lördag: Matcher. Spelschema kommer när vi fått det.

Söndag: Hemkomst ca mellan 16-18 tiden. Vi återkommer i vanlig ordning med mer exakt tid när vi kör från Stockholm

Adress till Spelplats: Friluftsgården, Enhörna

Vi kommer att bo i en 24 manna stuga på anläggningen med utrymme att ta med oss egna madrasser utöver dessa 24 sovplatser.

Packlista kommer när alla har svarat på kallelsen – Viktigt här är att det är en del spelare som kommer att behöva ta med sig luftmadrasser. Här väljer vi ledare ut vilka som tar med dessa.Kostnaden är 500 kr och då ingår anmälningsavgift samt lunch på lördagen. I dessa pengar har vi även tagit delvis hänsyn till transporten. Så de föräldrar som kan hjälpa oss att köra upp kommer få kompensation för bensin/diesel.
Swishas till CharreMiddag fredag, frukost lördag och övriga måltider kommer vi att lösa där uppe på plats. Vi använder pengarna som återstår till måltider MEN Spelarna behöver fickpengar med sig till några av måltiderna.TRANSPORT:

Vi behöver hjälp av er föräldrar att köra upp. Vänligen meddela Marcus omgående om ni kan tänka er att hjälpa till.

Har ni ytterligare frågor eller fundering så bara hojta på någon av oss ledare

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
SAMARBETSPARTNERS