SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920
U12

Futurecup 2023
2023-04-12 11:57
BK Olympic U13 + BK Olympic U14

Vi åkte till Futurecup med 3 lag, alltså 40 spelare, ett stort och härligt gäng som förgyllde Göteborg med fantastisk fotboll. Vi gjorde en riktig stark prestation med alla tre lagen och vi hör att det fortfarande pratas om vår skicklighet i Göteborg. Vi upplevde dramatik, spänning, besvikelse, glädje och så mycket mer. Alla våra spelare har vuxit både som fotbollsspelare och människor. Vi tackar @Futurecup för den här gången med en lite sammanställning nedan av våra lag. 

 

BK Olympic Grön

Vi startade turneringen bra med en vinst och en oavgjord. En spännande gruppfinal väntade där vi mestadels äger matchen men lyckas inte göra mål på våra chanser och motståndarna får maximal utdelning. Besvikelsen hos spelarna var total. I de två placerings matcherna var vi inte riktigt där. Men totalt sett en stark prestation och mycket utveckling för det här gänget. 

 

BK Olympic Vit

Vårt vita lag som också är var vårt yngsta, med hela 6 spelare som är födda 2011 spelade ut sina motståndare i princip alla matcher men var oeffektiva framför målet. Målchanser på målchanser radades upp men utan utdelning i resultat. För många av dessa killar var det också första gången med övernattning och att lära sig att ta ansvar och dem skötte sig galant. 

Resultaten är inte viktigast just nu, utan det är deras prestationer och som vi levererade. 

 

BK Olympic Elite

Vårt lag i elitklassen startade gruppspelet med övertygelse. Full pott, 8 mål framåt och 0 insläppta. Kvartsfinalen var vi aldrig riktigt hotade, semifinalen gick till straffar och i finalen spelades en jämn och tuff match mot IK Östria Lombhov från Linköping. Matchen kunde slutat hur som helst och tyvärr förlorade vi med 1-0. 

En prestation som är värd en stor och lång applåd.

 

Bra jobbat alla spelare och ledare och vi vill framför allt tacka vår stora publik som hejade fram alla lagen med sång och glädje turneringen igenom. 
Samt ett hjärtligt tack för att våra sponsorer gjorde detta möjligt för oss: 

Standard AB

EB Invest

 
SAMARBETSPARTNERS