U12

FC Bellevue - BK Olympic för Sixten
2023-03-19 14:58

Dagens match till ära för Sixten. Länge lever du i våra hjärtan.

FC Bellevue på borta plan och på förhand en tuff uppgift för båda lagen. Vi börjar matchen bra och skapar en del läge innan BK gör 1-0 en bit in på första halvlek. Minuterna senare en Sten hård nick från FC som vår målvakt Maxim klass räddar och håller ledningen intakt. Lite slarvigt i FC och vår höga press gav resultat när Zaki fick bollen på sig rätt framför målvakten i FC och kunde utöka till 2-0.
Andra halvlek startar bra då vi på en hörna gör 3-0, minuterna senare kontrar FC och reducerar till 3-1 som också blir slutresultatet.
En bra och jämna match där vi presterar otroligt bra över hela planen och spelar taktiskt av sista delen av matchen.
Allt slit de sista månaderna börjar ge resultat i både vårt spel och i våra prestationer.
Någon vecka kvar inför seriepremiär men först ska vi upp till Göteborg och spela Futurcup under påsken.