SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BollKlubben Olympic
Malmö 1920

En grön samhällskraft

Pågående och kommande samhällsprojekt

 

Den här sidan uppdateras kontinuerligt beroende på vilka projekt som är igång. Varmt välkommen att ta kontakt med BK Olympics kansli för mer information. Följ BK Olympic på Facebook, Instagram eller LinkedIn för mer kännedom om klubbens olika samhälls- och samverkansprojekt.

 

Summercamp

Gratis sommarfotboll

Många barn och unga, som lever i svåra hemförhållanden, önskar att vi kunde hoppa över sommaren helt i år. Med initiativet Summercamp vill BK Olympic, tillsammans med Stiftelsen Momentum, bidra till att skapa fina sommarminnen för alla barn och unga oavsett uppväxtvillkor! För att erbjuda fler barn och unga en meningsfull fritid erbjuds därför gratis sommarfotboll på Lindängens IP under följande fyra veckor:

 

Vecka 25 (19 - 22 juni)      10:00-15:00

Vecka 26 (26 - 30 juni)      10:00-15:00

Vecka 31 (31 juli - 4 aug)  10:00-15:00

Vecka 32 (7 - 11 aug)        10:00-15:00

 

Tjejfotboll

BK Olympic verkar för att fler flickor ska ha möjlighet att spela fotboll och samtidigt stimulera till en hälsofrämjande och meningsfull fritidssysselsättning. Som en del i denna satsning driver klubben projektet "Tjejfotboll". Aktiviteten är kostnadsfri och sker i samarbete med Riksidrottsförbundet, En frisk generation & Svenska kyrkan. 

 

Måndagar & torsdagar mellan v. 23 - v. 35

Tid: 17:00-18:00

Plats: Lindängens aktivitetsfält (bakom klubbhuset)

 

Gårdsfotboll

BK Olympic vill sprida kärleken till fotboll i Malmö och samtidigt främja hälsosamma vanor för alla! Under hela sommaren kommer vi att besöka många gårdar runt om i södra Malmö för att erbjuda barn och unga möjlighet till att på ett lekfullt sätt lära sig grunderna i det vackra spelet fotboll. Aktiviteten är kostnadsfri och sker i samarbete med Riksidrottsförbundet, Hela Malmö & Svenska kyrkan.

 

Tisdagar & onsdagar mellan v. 23 - v. 35

Tid: 16:15 - 17:15

Platsen ändras varje vecka - följ oss på Instagram för att veta var vi är!

 

Streetfotboll

Under sommaren kommer BK Olympic tillsammans med Svenska Fotbollsförbundet och Adidas anordna Streetfotboll i Malmö. Projektet är öppet för alla barn och unga och innebär ett kravlöst sätt för deltagarna att spela fotboll. Syftet med projektet är att öka samhörigheten bland  Malmös alla barn och unga genom att skapa en mötesplats där tidigare fotbollskunskaper samt var du bor inte ska ha någon betydelse.

För att nå så många barn och unga som möjligt kommer vi att ha event i sex områden runt om i Malmö Stad:

- Oxie
- Rosengård
- Limhamn
- Sorgenfri
- Husie/Videdal
- Holma/Kroksbäck

Utöver dessa event kommer en ”finaldag” för alla finalister att anordnas. Finaldagen äger rum på Lindängens IP, vid BK Olympics klubbhus. Under denna dag är planerat även för andra aktiviteter utöver Streetfotboll, exempelvis ansiktsmålning, hopplekar, dans, musik och grillning. Allt för att göra det så intressant och inkluderande för alla. BK Olympic vill erbjuda så många som möjligt roliga fritidssysselsättningar att delta i.

Streetfotbollen riktar sig till två åldersgrupper:
- Flickor 12-14 år
- Flickor 15-17 år
- Pojkar 12-14 år
- Pojkar 15-17 år

I dagsläget söker vi samarbetspartners för detta projekt och är öppna för all hjälp vi kan få vare sig det är ekonomiska medel, ledare som ställer upp eller marknadsföring. Eventet kommer att vara helt gratis för ALLA att delta i.

Vid intresse kan ni kontakta Ayub Roble på 070-273 41 75 alternativt e-post Ayub.Roble@hotmail.se

 
SAMARBETSPARTNERS